Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: fejs

Domyślnie fejs

Kol/Kol odcięli mnie od "fejsa" niby niewielka strata, ale zastanawiam się z czym podpadłem
    Chcą jakieś zdjęcia, skany dow.osob. sic!
    Co tu jest, grane może jakieś tajne służby odkryły moją drugą osobowość ?
    Ma ktoś z Was też takie przypały z tym portalem ?
    ff

Domyślnie

A trochę jaśniej ?

Domyślnie

Może kolega za często zmienia nazwisko wpisane w fejsie?
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

komuś czymś podpadłeś. Moje niepoprawne politycznie posty ktoś zaraportował czy tam zgłosił do moderacji, a że mam nazwisko napisane inaczej niż to jest w rzeczywistości to z tego paragrafu poleciałem i po zalogowaniu się musiałem udowadniać, że ja to ja. Na zdjęciach musiałem oznaczać dane osoby i czy je znam czy nie, potem wymagali ode mnie żebym podał numer telefonu, jak nie przeszedłem próby ze zdjęciami. Po odczekaniu jakiegoś czasu znów była próba ze zdjęciami i po przejściu tego musiałem podać POPRAWNE dane, czego z radością NIE uczyniłem
    www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"

Domyślnie

A nie chcieli pinu do kart?
    Paranoja jakaś.
    No ale jak widać po popularności fejsa ludzie lubią ekshibicjonizm
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacq Zobacz posta
    komuś czymś podpadłeś. Moje niepoprawne politycznie posty ktoś zaraportował czy tam zgłosił do moderacji, a że mam nazwisko napisane inaczej niż to jest w rzeczywistości to z tego paragrafu poleciałem i po zalogowaniu się musiałem udowadniać, że ja to ja. Na zdjęciach musiałem oznaczać dane osoby i czy je znam czy nie, potem wymagali ode mnie żebym podał numer telefonu, jak nie przeszedłem próby ze zdjęciami. Po odczekaniu jakiegoś czasu znów była próba ze zdjęciami i po przejściu tego musiałem podać POPRAWNE dane, czego z radością NIE uczyniłem
    To jest normalna procedura, nie rozumiem tego oburzenia.
    Loguje sie w kilku miejscach z roznych IP, logowanie w pracy za kazdym razem konczy sie rozpoznawaniem znajomych, serwery w pracy ida przez Szwajcarie i IP jest stamtad.
    To chyba dobrze, ze zabezpieczaja twoje dane, prawda?

Autorze watku, wydaje mi sie, ze ktos sie wlamal na twoje konto i zmienil haslo
    Tak stracilem jedno konto na tlen.pl i juz nie odzyskalem, gdyz musial bym wysylac skany dowodu i sobie odpuscilem
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-08-2012 o 17:42 Powód: pis. ("z tamtad")

Domyślnie

Raczej nic tam nie wypisuję, mam trochę znajomych - to wszystko.

Wygląda to m/w tak
    1.

2.
    ff

Domyślnie

to jest normalna procedura FB, jesli ktos zglasza falszywe konto

Domyślnie

dajecie sie inwigilowac i jeszcze placzecie
    nie tak dawno straszono swiatowym terroryzmem i byl to pretekst to inwigilacji a teraz ludzie sami podaja swoje dane zainteresowania na fejsie
    dla rekinow biznesu i wywiadu fejs to bezcenna skarbnica wiedzy
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

ja bym w życiu nie podał swoich danych na fb. Mam na myśli dowód i inne dokumenty

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów