Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esk2 Zobacz posta
    no i tu Cie kolego zaskoczę.. (kupiłem, sprawdziłem, więc się dziele..)

wczoraj korzystając z promocji FJ kupiłem Sandisk Extereme Pro 8gb 95mb/s włożyłem do body i zrobiłem kilka serii zdjęć.
    zdecydowanie szybciej body zapisuje je na tej karcie niż na Sandisku extreme III 30mb/s, i od razu są one dostępne do poglądu na wyświetlaczu.
    na wolniejszej karcie tzw. przetwarzanie trwa dłużej i podgląd zdjęć też jest dostępny znacznie dłużej także ja osobiście polecam bo ceny mają teraz świetne.

i obalam tą Twoją teorię wyssaną z palca testami na żywym organiźmie.
    to nie teorie z palca to realność
    wiesz sa sandiski i sandiski wiesz czym sie różnia???? 1 podróbki 2 org sprawdź sobie z jaka prędkością zapisuje Twój aparat i choćby to była 1000mb/s to jak aparat nie ma mozliwości takiego zapisu to nie da rady mam sdII i III ale jakoś róznic nie odczuwam ale widac Kolega ma stoper i mierzy
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

idz do fj kup zainstaluj sprawdz i sam sie przekonaj.. uprarty jak ..... lordzieramzesie!
    2x D500 N10,5/2.8fisheye, S18-35/1.8art, S50-100/1.8art, 2xN622mkII, YN460II, RF602, fastpack250 & camrock..

Domyślnie

idz do fj kup zainstaluj sprawdz i sam sie przekonaj.. uprarty jak ..... lordzieramzesie!
    nie potrzebuje bo mam w domu ok 10 kart sd o różnych parametrach
    a 2 to nawet tak obrazowo masz klepsydre i ona idealnie obrazuje problem co z tego ,że na górze mnóstwo piachu jak "gardło" małe i i tak szybciej nie przepuści to samo z zapisem , moze tylko byc takie odczucie pobaw się w Raw i oceń a mi na sd2 od razu się podgląd robi bez czekania

Domyślnie

dla ścisłości od długiego czasu zapisuje zdjęcia tylko i wyłącznie w raw. Więc nie wymyśliłem sobie tego.
    2x D500 N10,5/2.8fisheye, S18-35/1.8art, S50-100/1.8art, 2xN622mkII, YN460II, RF602, fastpack250 & camrock..

Domyślnie

no to bardzo się cieszę ,że Jesteś zadowolony z nowego nabytku który przewyższa mozliwości sprzętu

Domyślnie

po 1wsze: - czy przełącznik LOCK nie został zablokowany?
    po 2gie: - wyjąc baterię z body, włożyć kartę, włożyć baterię i sprawdzić.
    po 3cie: - jeśli nie zLOCKowana to sprawdź w innym body.

Ciagne offtopa... Nie, no oczywiscie pierwsze dwa kroki zrobilem natychmiast, ad.3 jak piasalem, nie dazylem spawdzic, małzonka wyprała karte ( która wlasnie wprawdzam w stacjonarnym kompie na czytniku i dziala ).
    Poczatkowo myslalem, ze gdzies sie ktoras blaszka odgiela na karcie ale nic, karta wygada jak nowka
    D90|T17-50/2.8|S70-200/2.8II|SB-800|M42
    www.fotopstryki.blogspot.com | www.fotofoter.org

Domyślnie

Jakby któryś z kolegów potrzebował, to mam na zbyciu SanDiska Extreme 8GB 45MB/s Extreme ProSDHC UHS-I Card. Pozdrawiam
    Nikon Z6_2, N Z35/1.8S, Viltrox AF 85/1.8_II, Angelbird CFexpress 512GB, SanDisk SDXC 128GB, plecak i torba +filtry UV

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów