Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Aneta

Domyślnie Aneta

Moje kolejne spotkanie z Anetą. Koncepcja była zupełnie inna, a w trakcie wyszło coś innego, no ale... tak to wygląda na chwilę obecną. :P

1.

Tak, wiem, białe pasy... :P

2.

3.

+ jak to się mówi u was - "bonus", którego motyw miał być motywem przewodnim całej sesji, jednak wianek szybko padł :<

4.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

? :<
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

Daj wszystkim ochłonąć, bo zdjecia wywołują emocje ; )

Poważnie pisząc #4 bardzo ładne BW zdjęcie najlepsze z tych co wrzuciłeś szkoda ze inne tak odstają w porównywaniu do tego
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Wrzuciłaś!
    Dziękuję za opinię.
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

O przepraszam bardzo za tą pomyłkę :/

#4 się zachwycam dalej
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Na jedynce ten układ rąk bardzo dziwnie sie odbiera, reszta OK i bonus najlepszy

Domyślnie

1- te ręce wnoszą jakąś nienaturalność do całości, szkoda że ta głowa tak obcięta - kroczek w tył i byłaby całość. Nie widzę konieczności jej cięcia...
    2 - podoba się
    3 - skoro względna ostrość jest na oczach, to dlaczego nie ma jej w dolnej części sylwetki???, obcięte dłonie - może pionowy kadr byłby lepszy
    4 - nie mam zdania

Ogólnie ładna stonowana kolorystyka. A tak przy okazji - modelka ma piekne oczy, prócz 3-czki na której to ładnie widać, w pozostałych są przymknięte. Jeszcze jedna taka sesyjka przy mniejszym świetle niech je bardziej otworzy, jest co pokazać.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

czy to mój monitor, czy coś ze mną nie tak, że na 4 widzę białą poświatę dookoła prawej ręki Anety?

Dwójka chyba najbardziej mi się podoba, trochę dużo niczego po prawej stronie kadru, może spróbuj w kwadrat to przekadrowac...
    No i szkoda cięć głowy na 1 i 3 i rąk na 3 :/
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

cholera, możliwe, maskowałam niebo, widocznie nieumiejętnie. bardzo to razi?
    d5000
    KOBIETA

Domyślnie

no jest widoczne...
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Uprawnienia umieszczania postów