Szukaj
d5000
KOBIETA
? :<
d5000
KOBIETA
Daj wszystkim ochłonąć, bo zdjecia wywołują emocje ; )
Poważnie pisząc #4 bardzo ładne BWzdjęcie najlepsze z tych co wrzuciłeś
szkoda ze inne tak odstają w porównywaniu do tego
![]()
- FB -
Canon + szkła
Wrzuciłaś!
Dziękuję za opinię.
d5000
KOBIETA
O przepraszam bardzo za tą pomyłkę :/
#4 się zachwycam dalej![]()
- FB -
Canon + szkła
Na jedynce ten układ rąk bardzo dziwnie sie odbiera, reszta OK i bonus najlepszy![]()
1- te ręce wnoszą jakąś nienaturalność do całości, szkoda że ta głowa tak obcięta - kroczek w tył i byłaby całość. Nie widzę konieczności jej cięcia...
2 - podoba się
3 - skoro względna ostrość jest na oczach, to dlaczego nie ma jej w dolnej części sylwetki???, obcięte dłonie - może pionowy kadr byłby lepszy
4 - nie mam zdania
Ogólnie ładna stonowana kolorystyka. A tak przy okazji - modelka ma piekne oczy, prócz 3-czki na której to ładnie widać, w pozostałych są przymknięte. Jeszcze jedna taka sesyjka przy mniejszym świetle niech je bardziej otworzy, jest co pokazać.
Pozdrawiam.
czy to mój monitor, czy coś ze mną nie tak, że na 4 widzę białą poświatę dookoła prawej ręki Anety?
Dwójka chyba najbardziej mi się podoba, trochę dużo niczego po prawej stronie kadru, może spróbuj w kwadrat to przekadrowac...
No i szkoda cięć głowy na 1 i 3 i rąk na 3 :/
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
cholera, możliwe, maskowałam niebo, widocznie nieumiejętnie. bardzo to razi?
d5000
KOBIETA
no jest widoczne...
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Skontaktuj się z nami