Witam, witam. Bez zbędnego tłumaczenia, nieśmiało wklejam Anię. Póki co sztuk jedną. I jak zwykle czekam na słowa krytyki, tej konstruktywnej oczywiście
Szukaj
Witam, witam. Bez zbędnego tłumaczenia, nieśmiało wklejam Anię. Póki co sztuk jedną. I jak zwykle czekam na słowa krytyki, tej konstruktywnej oczywiście
Ładna Ania, dobrze że naturalnie wygląda i nic dziwnego nie robi. Światełko niezłe, choć z prześwitami. Natomiast kadr średni. masz zawaloną lewą, a po prawej plaża. Jednak technicznie i pod względem estetyczno-emocjonalnym to przyjemna praca.
kadry kiepskiecentralnie wszystko, oczka modelki można by wyciągnąc czy to blendą czy obróbka, czarne węgliki do jasnych kadrów nie pasują wg mnie.
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Mi bardzo podchodzi naturalnością, przyczepiłbym się właśnie do czarnych oczu - chyba że takie są faktycznie?
Najładniejsza jest 2, 3 ma dużo "prześwitów" i już nie jest to fajne, 1 przyjemna po prostu![]()
no właśnie Ania ma takie ciemne oczy... ;>
Mnie się jedynka najbardziej podoba. Dziewczyna oczy ma magiczne. :P
d5000
KOBIETA
ania na jedynce ok, reszta do śmieci
aparat + kit www.korzewa.com
przyjemne naturalne zdjęcia, dziewczyna ma idealną buzie do portretów + te urocze piegi <3
D90
Skontaktuj się z nami