Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Domyślnie Okazyjnie darmowe oprogramowanie

Pewnie każdy wie co to giveaway - jest to oprogramowanie komercyjne udostępniane za darmo w ograniczonym czasie. Wydaje mi się, że warto informować się wzajemnie o tego typu ofertach bo trafiaja się wartościowe rzeczy więc zacznę: Programik do usuwania ze zdjęć znaków wodnych, dat etc.

http://giveawayoftheday.com/photo-stamp-remover-5/

Program normalnie kosztuje 50$. Dziś do pobrania free pod warunkiem niekomercyjnego wykorzystania. Bez wsparcia technicznego.
    JASNO, OSTRO, TANIO - wybierz dwa, ale nie możesz mieć trzech. Chyba że w analogu

Kiedys Nikon, teraz Fuji. Moje ulepy

Domyślnie

Jak dają za darmo to czemu nie
    Dzięki, pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nazgul Zobacz posta
    Program normalnie kosztuje 50$.
    Na szczęście, działa bardzo słabo. Usuwanie znaków wodnych jest równoznaczne z kradzieżą zdjęcia. Zdjęcia legalnie kupione nie posiadają znaków wodnych.

Domyślnie

i nie ma na osx
    Uczę się... Dobry sprzęt, kijowe umiejętności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparazzi89 Zobacz posta
    i nie ma na osx
    Crossover i jazda
    JASNO, OSTRO, TANIO - wybierz dwa, ale nie możesz mieć trzech. Chyba że w analogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Na szczęście, działa bardzo słabo. Usuwanie znaków wodnych jest równoznaczne z kradzieżą zdjęcia. Zdjęcia legalnie kupione nie posiadają znaków wodnych.
    to samo mi przyszlo do glowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Jeśli się ten program wykorzysta tylko do usuwania znaków wodnych to fakt nie jest to zbyt legalne. Ale nóż może służyć do zabicia kogoś jak równiez do krojenia chleba i podobnie ten program - możesz usuwać znaki wodne, a możesz usuwać niepotrzebne elementy zdjęcia i to za 50 USD - ot magia bez drogiego PS.
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Pyłki i plamki ze skanów usuwa bardzo ładnie. Syfy z matrycy też ale po dacie zostaje plama.

Domyślnie Color Efex Pro 3.0 Standard

Kolejna propozycja darmowego oprogramowania, tym razem Color Efex Pro 3.0 Standard.

http://programyzadarmo.net.pl/goto/119320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sznuras Zobacz posta
    Kolejna propozycja darmowego oprogramowania, tym razem Color Efex Pro 3.0 Standard.

http://programyzadarmo.net.pl/goto/119320
    ok, a dla niekumatych w języku Goethego skąd mają pobrać Color Efexa 3? z torrentów a potem sie zarejestrować za pomocą otrzymanego kodu?
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów