Dawno nic nowego nie robiłem.. po ponad półrocznej przerwie mam kilka zdjęć więc się podzielę. Od teraz biorę się znów za sesje
1.
2.
3.
4.
modelka: Agnieszka I.
zapraszam na fanpage dawid imach photography
Szukaj
Dawno nic nowego nie robiłem.. po ponad półrocznej przerwie mam kilka zdjęć więc się podzielę. Od teraz biorę się znów za sesje
1.
2.
3.
4.
modelka: Agnieszka I.
zapraszam na fanpage dawid imach photography
No no no. Kadrowo mi jak najbardziej odpowiada tylko chyba lekkie problemy z ostrością. Plus za światło.
Pozdrawiam i życzę sukcesów![]()
D90|D700|35|85|18-105|70-300|SB-700| |EM-5|12-50|45| |Manfrotto|MBPr 13"|
Dzięki. A co do ostrości to zdjęcia celowo są takie miękkiepasowały mi do tego światła wpadającego zza pleców.
no fajna żona fajny kot i całkiem fajne zdjęcie![]()
miękkość a ostrość to chyba coś innego. Ostrość masz ustawioną na pośladkach a ja ustawiłbym na oczach a resztę rozmył.
okej, Ty byś tak zrobiłja zrobiłem jak widać wyżej i jestem zadowolony z efektu
![]()
Wystawisz aby usłyszeć komentarz więc piszę. Kiedyś jak broniłem swoje fotografie w podobny sposób jak ty jeden z moich nauczycieli przytoczył mi taki przykład: CO z tego że kucharz mówi że celowo wsypał pół kg soli do zupy skoro zupa jest niezjadliwa.
jazdownica dobrze mówi - skoro Tobie się podobają, to my sie z tego cieszymy, ale nie idź drogą - że tak ma być i koniec. Tak można każde zdjęcie "bronić".
Tutaj tylko 1 jest wg mnie ok, reszta do rodzinnego albumu.
Ja watpilwosci nie mam co pellaore na tym zdjeciu chcial pokazac, nie sa to oczy.![]()
D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900
Skontaktuj się z nami