Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie z sesji bez pomysłu.... ;) Tina

licząc jak zwykle na Wasze opinie..
    1

Domyślnie

Krzywo? Jedyne co mnie razi, modelka wywraca budynek
    Za to bardzo spodobało mi się ułożenie modelki, bardzo mi ostatnio podchodzi motyw z odchyleniem do tyłu i ręce wiszące w dół - tak ciekawie, inaczej.

Domyślnie

Jakość fatalna, chyba za mocno skompresowane. Albo przeostrzone krawędzie do tego. Ciężko oglądać. Dziwaczny kadr. Na jasnym forum prawa strona wygląda jak ucięta nożem w połowie zdania. Światło pozostawia sporo do życzenia, szczególnie rozkład na twarzy.
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 31-07-2012 o 17:00

Domyślnie

Trochę wpada w czerwony ... szczególnie na rękach to widać ! Wrzucaj kolejne ...
    Nikon

Domyślnie

Fajna modelka i skórzano lateksowe wdzianko - trzeba doszukiwać się wszędzie plusów
    Co do zdjęcia, koledzy wyżej wypunktowali już błędy.

Domyślnie

Kosz. Nie rozumiem dlaczego zdecydowałeś się publikować to zdjęcie.
    Zenit 12 XP - zepsuł się

Domyślnie

dzieki za wszystkie wpisy i komentaze
    mOSAd - jaksoc fatalna na moje własne zyczenie - cos namotałem przy wyostrzaniu i pewnie dla tego, co do światła - słonce wyszło na krótką chwilę a że pora była południowa to pewnie dla tego ostre cienie, ale że kadr mnie sie podobał .....
    co do koloru - tu sie przyznaje bez bicia zafarb jest efektem nieumiejtnie użytego filtra w PS

Guciol - świetny komentarz, gratuluję nabitego posta. Szczerze to ręce mi opadają jak czytam cos takiego. Właściwie to odpowiem pytaniem na pytanie.... dlaczego zdecydowałes się publikowac swój komentarz..... chociaz wiesz co - nie specjalnie mnie to juz interesuje. Pozdrawiam i życzę zdecydowanie bardziej tresciwych komentarzy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    Szczerze to ręce mi opadają jak czytam cos takiego.
    Nie przesadzaj.. na forum jesteś już długo to powinieneś się przyzwyczaić

Edit:

Najbardziej co mnie razi to to, że jest krzywo (bo w tym ujęciu mi to zupełnie nie pasuje) i pusta lewa storna. Jestem amatorem, pisze to co odczułem oglądając tą pracę.
    Ostatnio edytowane przez Guciol ; 01-08-2012 o 21:28
    Zenit 12 XP - zepsuł się

Domyślnie

Guciol - amatorami to tutaj jest 90% uzytkownikow tego forum na czele ze mną - nie obrazając nikogo oczywiscie - ja juz za stary jestem na takie przepychanki słowne i komentarze w stylu bez sensu.... kosz... do d... - jesli cos komus nie pasuje to po prostu niech to napisze i tyle.
    Ok - wg Ciebie jest krzywo - i ja to przyjmuje do wiadomości tak jak i to ze lewa strona zdjecia jest pusta a prawa ciachnieta.... - wystawiam zdjecia po to zeby dowiedziec sie jak to inni widzą - bo sam wielu błedów po prostu nie widzę - dzieki jeszcze raz wszystkie komentarze

Domyślnie

Moim okiem zdjęcie się podoba ; ) Bez zbędnych udziwnień
    - FB -
    Canon + szkła

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów