Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Marta i Adam - repo + krótki plener w pigułce

Witam!
    Po przeszło dwóch latach naszło mnie żeby coś znowu pokazać na forum Miałem nie mały kłopot żeby wybrać te 15 ujęć (a w zasadzie 15 plików ) - także poniżej materiał w pigułce. Na bardziej rozległą wersję zapraszam na bloga.
    Pozdrawiam wszystkich!
    Piotrek

Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

bardzo fajnie, podoba mi się...
    ..Nikon...

Domyślnie

Ogólnie bardzo ładne zdjęcia... Napisałbym Ci, które podobają mi się najbardziej, ale nie ma numerów przy zdjęciach.

Domyślnie

Jedyna rzecz jaka przeszkadza, to złe użycie szerokiego kąta. Reszta czyli momenty, obróbka, kadry to m.zd. wysoka półka i jest się czym inspirować.
    Krzysztof Papierkowski

Domyślnie

Z Młodej wyciągnąłeś samo piękno, no chyba, że to rzeczywistość Bardzo mi się podobają.
    red light, dark room...

Domyślnie

Przedstawione zdjęcia bardzo mi się podobają.
    Nikon

Domyślnie

Gdyby tak wyglądał reportaż z mojego ślubu, wesela, byłbym bardzo zadowolony.
    D800/Sigma 50mm 1,4 / Nikkor 35 1,8 /Tokina 11-16 2,8 / Tami 90 2,8/ Ciamciang 8mm / Sb900/ Tamron 24-70

Domyślnie

9 jest przepiękne. Pani ma twarz stworzoną do portretowania. Całość na blogu bardzo fajna i spójna. Czasem szerokie kąty za bardzo zniekształcają ludzi po bokach kadru. Ale ogólne wrażenie bardzo dobre.
    Usunięto nieregulaminowy wpis. Zachęcam: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=72527

Domyślnie

genialny set, pozazdrościć
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Cały materiał na wysokim poziomie. Natomiast plenerowe to klasa sama w sobie!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów