Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: set o niczym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jak w tytule.
    bo ? tak z ciekawości, co jest wg Ciebie nie tak ?

Domyślnie

powinno się to nazywać: "set o siedzących człowiekach"

Domyślnie

Nic nie jest nie tak. Ot po prostu zdjęcia ludzi siedzących sobie na mieście. Poza tym, że średnio mi się widzi tak wywołany materiał z kropkowaną ciemną skórą, to nie mam więcej uwag. Ot pstryki na mieście. Mogę tysiące takich zrobić jednego dnia i bez zastanowienia większego. Mnie tylko szkoda migawki.

Domyślnie

OK, teraz rozumiem co do mnie piszesz. to akurat trix 400@1600 ciemno już było, ale żeby nie było niejasności, mi taka kropkowana tonacja leży
    natomiast podejście, mogę zrobić takich tysiące jednego dnia ale szkoda mi migawki...to reductio in absurdum...wszystko już zostało zrobione, i po co robić tak ?
    kompletnie się z tym nie zgadzam, nie chcesz robić? to nie rób, ale lekko Twój komentarz dziecinadą pachnie.
    po co oddychasz ? skoro codziennie to robisz ?

Domyślnie

Do tego jeszcze straszna nuda i centralne kadry. Mi szkodaby bylo filmu na takie pstryki, ale co kto lubi.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

dla mnie wporzadku ..ot , zdjecia dla przyjenosci (oto chyba chodzi ) plus poprawnie wykonane
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cichy70 Zobacz posta
    OK, teraz rozumiem co do mnie piszesz. to akurat trix 400@1600 ciemno już było, ale żeby nie było niejasności, mi taka kropkowana tonacja leży
    natomiast podejście, mogę zrobić takich tysiące jednego dnia ale szkoda mi migawki...to reductio in absurdum...wszystko już zostało zrobione, i po co robić tak ?
    kompletnie się z tym nie zgadzam, nie chcesz robić? to nie rób, ale lekko Twój komentarz dziecinadą pachnie.
    po co oddychasz ? skoro codziennie to robisz ?
    Jakbym mógł nie oddychać (i dalej żyć), to przemyślałbym to.

Rozważmy pływanie. Można to robić rekreacyjnie. Można się zacząć pokazywać na zawodach. A jak już się pokazujesz na zawodach, to czy tylko ot tak, czy aby coś jednak osiągnąć? Kiedyś warto to pytanie sobie zadać. A skoro jednak dla przyjemności pływasz, to po co na zawodach się pokazywać i obwieszczać światu: "mnie się to podoba, ale z wami się nie ścigam". Można sobie po cichu pływać dalej na osiedlowym basenie.

Domyślnie

mOSAd ja poniekąd rozumiem Twój punkt widzenia
    ale wiesz, biegam maratony, nigdy nie będę pierwszy, co nie znaczy, że za jakiś czas znów nie stanę na starcie.
    Lubię pstryki o niczym, robienie zdjęć i wstawianie ich od czasu do czasu tu i ówdzie, pozwala spojrzeć na nie krytycznym innym okiem.
    Nie pretenduję do sztuki, nie chcę się ścigać, różnica między nami jest taka, że Tobie już się nie chce podnosić w takich przypadkach, aparatu do oczu a mi się wciąż chce

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów