Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: J&D

Domyślnie J&D

18 godzin reportażu, awaria auta, ulewa, pomylona droga i dziki na szosie zapraszam...

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

Domyślnie

Po za Ulewą i Awarią auta miałem tydzien temu bardzo podobny schemat dodając do tego mega duże stado saren przed którą miałem bardzo mocne hamowanko na krajowej 8 kudowa/wrocław o 2 w nocy . Ale nie o tym mowa . Klatki kadrowo fajnie , momenty fajnie po łapane jedynie nie podoba mi sie aż tak mocno błyskane lub świecone ledami klatki . Pozdrawiam
    FX

Domyślnie

Podoba mi się 15 i uchwycone w "dobrym momencie" zapijanie winem
    Ostatnio edytowane przez kafecz ; 29-07-2012 o 22:20 Powód: Stylistyka zdania

Domyślnie

6-tka.. portret stopy?? beznadziejny strzał bo co to ma do slubu??? 11 i 12 przerysowania sa tragiczne!!!
    Poza tym to fajnie sie ogląda
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Benny_Bennasi Zobacz posta
    6-tka.. portret stopy?? beznadziejny strzał bo co to ma do slubu??? 11 i 12 przerysowania sa tragiczne!!!
    Poza tym to fajnie sie ogląda
    6 portret motyla, taki detal a cieszy, przerysowania? A co byś chciał z 14 mm

Domyślnie

baaardzo baaardzo fajne. Kadry, kolory - super
    Poważnie Ty to zrobiłeś ? :P hehehehehe

Domyślnie

Mocno na tak Emocji kupa, git obróbka, gratki

Domyślnie

Dla mnie KLASA!

Domyślnie

Świetnie się ogląda takie emocje i dobre kadry. Wszystkie mi się podobają, może poza tą 12, bo goście wyszli, jak w krzywym zwierciadle. Obróbka też na +
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

Świetnie wykonałeś temat wysiadania z samochodu! Zdjęcie 10 to udana robota!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów