Chciałbym przedstawić jeszcze jedno zdjęcie
Krytyka mile widziana. Pozdrawiam.
Szukaj
Chciałbym przedstawić jeszcze jedno zdjęcie
Krytyka mile widziana. Pozdrawiam.
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Dobrze Jej z oczu patrzy.
"Wolność twojej pięści musi być ograniczona bliskością mojego nosa."
X-gut, tym razem mam kilka uwag:
1. Kadr - trochę za mało góry
2. Retusz - troche przesadzony, zniknęła gdzieś naturalność twarzy, musisz na to uważać.
3. Nie wiem czego to jest wynik (prawdopodobnie zbyt mocne wyostrzenie), ale na włosy nie wyglądają dobrze.
"Co po ostrych zdjęciach, kiedy nie ma ostrych pomysłów" Jean-Luc Godard
www.dobosch.com/blog
STREETM.PL
słuchaj... przede wszystkim nie daj się zwariować, te zdjecia zrobiłeś z bliska i musisz ponieść tego konsekwencje... ma piegi i już, daruj sobie te obróbki, pierwsze trzy zdjęcia przedstawiają bardzo ładną kobietę, która jest Twoją żoną... czy na kolejnych jest to Ona - to wątpię, kadry oczywiście do dopracowania, ale uroda modelki jest godna uwiecznienia, więc nie przerabiaj jej - bo tak Ci sugerują - na pomarańczowo, różowo, zielono, trupio...
weź dłuższą ogniskową, zmniejsz przesłonę... posprawdzaj efekty
Jedynka bardzo fajna ale ciecie w kwadrat bylo byl fajniejsze moim zdaniem, co do obróbki zdjec tak jak powiedzial Dobosh - trzeba uwazyc zeby nie przesadzic, zreszta zona jest piekna kobieta wiec na sile nie trzeba jej "polepszac" jedynie maly retusz jesli gdzies pojawia sie mankamenty skory![]()
D7200
śliczna Żona! ma miłę buzię. Pierwszy retusz bardziej mi przypadł do gustu.
wszystko przede mną...
D80 / AF-S 80-200 2.8, ciągle zbieram na inne
Skontaktuj się z nami