Po długiej przerwie spowodowanej chorobą wypadłem trochę z wprawy, taki obrazeczek pod ocenę .
Pozdrawiam
Szukaj
Po długiej przerwie spowodowanej chorobą wypadłem trochę z wprawy, taki obrazeczek pod ocenę .
Pozdrawiam
Jak dla mnie to bardzo ładna kompozycja. Taka... spokojna. Wydaje mi się, że ostrość jest tam gdzie powinna, no i światło też niczego sobie. I nawet chyba dobrze, że nie ma jakiś cumulonimbusów na niebie bo chyba już by tak spokojnie kompozycyjnie to nie wyszło, a domyślam się, że pokazanie właśnie spokoju był Twoim zamiarem. Zdjęcie się podoba![]()
Ciepło, wakacyjnie, spokojnie. Fajnie
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Cisza i spokoj! Fantastyczne zdjecie, w ladnych pastelowych barwach. Zdrowia zycze!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Jak napiszę tylko, że mi się podoba, to moderator wytnie mojego posta. Więc muszę napisać coś, co 'wnosi coś do sprawy'.
Poza tym, że mi się podoba, to jeszcze:
- ożywiłbym te dalekie zielenie,
- ja osobiście kocham 'rżniętą ostrość w krajobrazie' - ale wiem, że nie wszystkim to odpowiada.
Ogólnie: bardzo ładnie.
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Jest dokładnie to, co obiecuje tytuł, klimat jest tu nie do pobicia. Ale kit tam, najważniejsze, że wróciłeś Marianie, dużo zdrowia życzę.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami