Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

W sumie jedyną ciekawą rzeczą było odpalanie auta Schumachera korbą pneumatyczną. A potem zaczął się "wyścig".
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Wyniki:

Nuda mówicie? Nie zauważyłem, chyba musiałem przespać A tak na poważnie, to był wyścig z tych o małej ilości manewrów wszelakich. Cóż taki tor, takie bolidy i ich opony.

Teraz miesiąc przerwy, se odpocznę

EDYTA: Fajnie, że McLaren wygrał, choć nie obraziłbym się na zwycięstwo Kimiego, bo lubię zbója. Buttonowi, coś zmiana strategii nie wypaliła, zdarza się choć nie powinno.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Liczyłem że opony Levisa się skończą na kilka okr. przed metą ahh : )
    Natomiast dla wszystkich to najnudniejszy wyścig w sezonie poza Borowczykiem
    Nikon Fx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MadOnion Zobacz posta
    Liczyłem że opony Levisa się skończą na kilka okr. przed metą ahh : )
    He he, również myślałem że końcówka będzie lepsza, no ale Lewis jakimś dziwnym sposobem lepiej sobie radził z oponami niż Jenson.

Cytat Zamieszczone przez MadOnion
    Natomiast dla wszystkich to najnudniejszy wyścig w sezonie poza Borowczykiem
    Borowczyk jak zwykle ma swój wyimaginowany świat, a jak sądzisz Maurycy stara się jak może do niego dołączyć. Najbardziej mnie rozbawił jak stwierdził, coś w tym stylu: "55 okrążenie, 69 do końca"
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Ulubione słówko Borowczyka podczas relacji: "nam" (np. "ale nam tu nabałaganił").
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

A jaki był podniecony jak na 1 okr. Senna awansował o 1 pozycje a co do opon to juz kolejny wyścig że Button nie tylko zmienia przed Hamiltonem ale robi to jaki pierwszy z całej stawki a tak niby szanuje gumy :]
    Nikon Fx

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów