Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Arrow Zakopane, Zakopane...

...slonce gory i gorale
    zakopane zakopane
    spaceruje pani z panem

Padlo i na mnie Zona wymyslila wakacje w Zakopcu na poczatku pazdziernika. W sieci miliony ofert pensjonatow z przeroznymi cenami. Dla mnie najlepiej by bylo gdzies na uboczu z ladnym widokiem, ale zona chce mieszkac przy samych Krupowkach.
    Ja nigdy do Zakopca nie jezdzilem (nie liczac stacji PKP) pozniej wlazilem w gory i tak przez 10-14 dni graniami sie przemieszczalem, tak wiec Zakopane to dla mnie zupelnie nieznane miasto Wiem jak trafic z pociagu na busiki i PKS i to wszystko
    mozecie cos polecic? cos co nie zmasakruje portfela? cos w granicach do 70zl/osoba/doba

dzieki!

Domyślnie

współczuję....
    nie polecę nic...

Domyślnie

W sobotę dzwoniła do mnie koleżanka z pracy z prośbą o poradę prawną. Zapłaciła zadatek na kilka dni kierując się zdjęciami na stronie internetowej. Po przyjeździe na miejsce zastała syf totalny - wliczając w to zagrzybiony materac. A na wakacjach jest również z dosyć małym dzieckiem...

3 lata temu byłem w pensjonacie Olivia - ul. Droga do Olczy. Było w miarę ok, choć do kilku rzeczy można było się przyczepić.

Domyślnie

willatadeusz.pl
    jeżdżę tam od lat. Cisza i spokój, z każdego pokoju widok na góry, a do Krupówe ca 10 min piechotą.
    Ostatnio edytowane przez miron19j ; 24-07-2012 o 14:16

Domyślnie

Polecam domek niedaleko Krupówek (5-10 min w zależności od długości nóg)
    Bardzo sympatyczni górale napływowi, proszę w razie czego pozdrawiać od blondyna z Rzeszowa ;>
    Telefon poszedł PMką

Domyślnie

dzieki serdeczne za wszelakie wskazowki

Domyślnie

byłem tu dwa razy : http://www.pokoje-stoch.pl/

pokoje czyste i schludne, żaden luksus, ale cena też atrakcyjna
    troche na uboczu, do Krupówek blisko, na busika spacerkiem parę minut
    właścicielka spoko kobieta, miła i bezproblemowa

Domyślnie

To Wy tam nie jedziecie na wakacje tylko do Zakopanego... :P

Ja jednak polecam przemyśleć sprawę jeszcze raz i wybrać jakieś kwatery w Kościelisku - dojedziesz do samego centrum Zakopanego za grosze (4zł) o prawie każdej porze, a jak będziesz chciał odpocząć... to droga wolna.

Domyślnie

Nie Zakopane, ale obok. Widok przy porannej kawie wyrywa z butów. Domki znajomej, sprawdzona firma. http://www.domkiwtatrach.pl/
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Gdybyście się jednak decydowali na coś niekoniecznie w centrum, to mogę polecić: Gorolka Dobre miejsce, warunki przyzwoite, a jedzenie pierwszorzędne!

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów