Ciekawe podejście do tematu, za co masz ode mnie wielkiego plusa.
1 i 4 zaje*iste![]()
Szukaj
Ciekawe podejście do tematu, za co masz ode mnie wielkiego plusa.
1 i 4 zaje*iste![]()
To teraz jako rowerzysta się wypowiem.
1. Dla mnie super. Zajebiste panoramowanie.
2. KOSZ - nie pokazuje niczego.
3. Może się podobać, bo kadr jest ciekawy. Drzewa
4. Fajne, choć... (szkoda, że rowerzysta wisi zamiast siedzieć - widać, że pozowane a nie spontaniczne) gdyby siedział tak jak to jest na XC, to byłoby GIT. DO POPRAWY.
5. Gdyby rowerzysta był ostry, to byłoby świetne zdjęcie, bo jest w nim wszystko z jazdy... nieostrość to zdjęcie zabiła. DO POPRAWY.
6. Tutaj pokusiłbym się o odejście i zrobienie BARDZO szerokiego kadru, tak żeby rowerzysta był tylko maleńkim fragmentem na zdjęciu. DO POPRAWY.
Ogólnie na plus.
Fotografia jest jak magia...
Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.
kazdy widzi to inaczej, dlatego jest to branza bardziej artystyczna niż wymiernie matematyczno-inżynieryjnaJa tylko patrze na to oczami człowieka co parę zdjęć z rowerem w tle już zrobił, i jak to widzą edytorzy, zamawiający i płacący za temat. Są zasady i reguły od których nawet duża porcja artyzmu nie powinna przesadnie odbiegać.
Moim zdaniem rower kolegi ma za mało skoku z tyłu. Nawet 100 mm daje kupę rajdy![]()
To jest Sintesi X-wing?
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
Jedynka zatrzymuje na dłużej, reszta mnie jakoś nie przekonała
Co do trójki, to osobiście wydaje mi się, że ciekawiej by wyszło, gdyby rowerzysta znalazł się pomiędzy dwoma drzewami w centrum kadru.... Ale może tylko mi się tak wydaje :P
Skontaktuj się z nami