Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Ciekawe podejście do tematu, za co masz ode mnie wielkiego plusa.

1 i 4 zaje*iste

Domyślnie

To teraz jako rowerzysta się wypowiem.

1. Dla mnie super. Zajebiste panoramowanie.
    2. KOSZ - nie pokazuje niczego.
    3. Może się podobać, bo kadr jest ciekawy. Drzewa
    4. Fajne, choć... (szkoda, że rowerzysta wisi zamiast siedzieć - widać, że pozowane a nie spontaniczne) gdyby siedział tak jak to jest na XC, to byłoby GIT. DO POPRAWY.
    5. Gdyby rowerzysta był ostry, to byłoby świetne zdjęcie, bo jest w nim wszystko z jazdy... nieostrość to zdjęcie zabiła. DO POPRAWY.
    6. Tutaj pokusiłbym się o odejście i zrobienie BARDZO szerokiego kadru, tak żeby rowerzysta był tylko maleńkim fragmentem na zdjęciu. DO POPRAWY.

Ogólnie na plus.
    Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wolnyslimak Zobacz posta
    Jak to różne spojrzenia można mieć na ten sam obraz.(...) Trzymanie się standardów nie dla mnie. Mimo wszystko dziękuję za wizyte i uwagi.
    kazdy widzi to inaczej, dlatego jest to branza bardziej artystyczna niż wymiernie matematyczno-inżynieryjna Ja tylko patrze na to oczami człowieka co parę zdjęć z rowerem w tle już zrobił, i jak to widzą edytorzy, zamawiający i płacący za temat. Są zasady i reguły od których nawet duża porcja artyzmu nie powinna przesadnie odbiegać.

Domyślnie

Moim zdaniem rower kolegi ma za mało skoku z tyłu. Nawet 100 mm daje kupę rajdy

To jest Sintesi X-wing?
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

Jedynka zatrzymuje na dłużej, reszta mnie jakoś nie przekonała

Co do trójki, to osobiście wydaje mi się, że ciekawiej by wyszło, gdyby rowerzysta znalazł się pomiędzy dwoma drzewami w centrum kadru.... Ale może tylko mi się tak wydaje :P

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aspire Zobacz posta
    rower rządzi.
    Jestem na tak. P.S. Chodzi mi po głowie kolejny góral...

Domyślnie

Przepraszam, że długo nie odpisywałem ale urlop to rzecz święta. Jeszcze raz dziękiuję WAM WSZYSTKIM za wizytę. Rower to jest to!!

Cytat Zamieszczone przez adriansocho Zobacz posta
    Moim zdaniem rower kolegi ma za mało skoku z tyłu. Nawet 100 mm daje kupę rajdy

To jest Sintesi X-wing?
    Nie jestem pewien modelu tego roweru. Ale chyba właśnie ma te 100mm...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów