Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Antoni

Domyślnie Antoni

Nie do końca wiedziałem czy dać to w kategorii portret, ale co sądzicie o takiej kompozycji?

Może zrobić z tego poziomy kadr z panoramą po prawej? Chyba byłoby bardziej naturalnie...

Domyślnie

Tak na szybko pociąłem sobie na kilka sposobów i zdjęcie broni się niemal w każdym kadrze. Także w aktualnym. Mnie przypadło do gustu.

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Bardzo lubię takie BW. Wolałabym mniej centralnie bo chciałoby mi się spojrzeć w stronę gdzie patrzy model.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koral Zobacz posta
    Bardzo lubię takie BW. Wolałabym mniej centralnie bo chciałoby mi się spojrzeć w stronę gdzie patrzy model.
    No właśnie o tym myślałem, ale trochę mam problem z tym jak to najlepiej zrobić, tzn. np. czy jest jakiś program do panoramowania (dobry, typu PTGui, ale ten akurat nie daje takiej opcji z tego co wiem...), w którym na wyjściu uzyskam więcej niż 8 bitowy obraz, żeby było można coś z nim jeszcze zrobić... Bo zdjęciami z prawej (tzn tam gdzie patrzy model) dysponuję i można coś z tego złożyć.

Domyślnie

E tam, będzie banalnie. Czasem lepiej niedopowiedzieć. No chyba, że masz pusty horyzont i stateczek na nim jeden. Nooo, wówczas to inna bajka i może warto pociągnąć. Do panoram używałem kiedyś programu Hugin. Trochę walki, ale się dało.

Domyślnie

Podoba mi się obróbka. nie wiem czy nie wolałbym poziomo z oddechem po prawej - ale szczerze nie wiem czy bym wolał.
    12 14 28 35 85

Uprawnienia umieszczania postów