Parę złotych na forum dawalem, widać banerek o wspieraniu forum. To że ktoś ma zdjęcia z jednego wesela i kontakt do siebie nie znaczy, że zaraz zdjęcia za kasę robi. Rownie dobrze mozna byc powiedzieć że każdy blog jest komercyjny, a jego autor dziennikarzem piszącym za kasę.
Nie widziałem jeszcze strony ślubnej komercyjnej na której autor zamieszcza zdjęcia swojego psa, samochodów czy przepisy kulinarne. To że mam estetycznego bloga nie znaczy, że zaraz na nim zarabiam, po prostu lubię mieć wszystko poukładane.
Poza tym skasowane u mnie został nie tylko adres bloga, ale i całą stopka na temat mojego sprzętu foto, a tego regulamin nie zabrania.
Bardzo Ci dziękuję za parę złotych dla forum. Miło i zapewniam że to doceniam.

Teraz konkluzja. Problem polega na tym że ani ja ani moderatorzy nie będą się zastanawiali czy odnośnik przynosi komuś dochody czy nie. Natomiast z Twojej strony czy bloga wynika że takie zdjęcia "robisz", naciągając: masz w ofercie bo ewentualny klient nie będzie się zastanawiał czy to aby nie hobby. Dokładnie tak samo wyglądają inne strony w których jest odnośnik do:"zdjęcia ślubne". Takie określenie linku jednoznacznie oznacza że takie zdjęcia wykonujesz. Możesz temu zaprzeczyć? Twój blog nie różni się pod tym względem od praktycznie żadnego innego z podobną ofertą. Nie ma tu znaczenia czy masz na stronie cennik czy nie bo większość nie ma. Za to wszyscy, w tym Ty macie odnośnik: kontakt". Lekko naciągając sytuacje, jeśli zadzwoni do Ciebie ktokolwiek i zapyta o fotografię ślubną odmówisz? Zrobisz za darmo, etc?