Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Komercyjna stopka

Juz kiedys jakis temat o podpisach byl.

Ja chcialbym sie dowiedziec od osoby, ktora skasowala moja stopke, gdzie na moim HOBBISTYCZNYM blogu jest komercja ?

Za slownikiem jezyka polskiego:
    komercja
    1. «działalność nastawiona jedynie na osiągnięcie zysku; też: produkty takiej działalności»
    2. daw. «handel»
    • komercyjny, komercjalny • komercyjnie • komercjalność
    Wiec pytanie za milion punktow. Po czym ow moderator stwierdzil, ze mam komercyjny link w podpisie ?
    Jak dlugo zyje nie zrobilem ani jednego zdjecia za kase, nie mam informacji o platnych zleceniach na swoim blogu.
    Bloga prowadze jako amator, aby dzielic sie swoimi marnymi fotkami ze swiatem.

Regulamin znam i rozumiem, ale nie potrafie zrozumiec naciagania punktow regulaminu pod swoje widzimisie :/

Za regulaminem:
    9. Dopuszcza się umieszczenie odnośników jedynie do prywatnych stron hobbystycznych, domowych i autorskich, z wyłączeniem forów, portali i stron komercyjnych.
    Tyle na temat adresu do mojego bloga.

Jakby ktos chcial sam ocenic tu jest link.

Nie rozumiem tez usuniecia z podpisu info o sprzecie jaki posiadam, tez jest na to jakis punkt w regulaminie ?
    Ostatnio edytowane przez qualin ; 22-07-2012 o 23:54
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Uprawnienia umieszczania postów