Posiedzialem troszke przy obrobce. Mam nadzieje, ze teraz jest troszke lepiej
wersja 2:
Szukaj
Posiedzialem troszke przy obrobce. Mam nadzieje, ze teraz jest troszke lepiej
wersja 2:
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Teraz jest zdecydowanie lepiej chociaż te białe tło/ściana sprawia, że auto wygląda jak wklejone. Razi trochę cień rzucony praktycznie na cały tył auta ale jak sądzę, nie miałeś na niego wpływu.
Jest zdecydowanie lepiej jednak mimo poprawek jest to tylko tył auta w garażu , wyprowadź tę zacną brykę na zewnątrz , daj jej odetchnąć świeżym powietrzem i zrób fajną sesję w ciekawym otoczeniu , myślę że wtedy będzie dopiero co oglądać i będziesz mógł pokazać piękno tego auta i kunszt Twojej fotografiiPowodzenia !
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
O zdecydowanie lepiej. Tylko mam wrażenie, że teraz faktyczny kolor zszedł, bo na poprzednim mamy granatowy a teraz jest taki...hm - ciemny brąz? nie potrafię nawet go określić
Czekam na Panamerkę, bo znajomy własnie ma i też się czaję by ją zabrać na kilka shotów![]()
qualin, zdecydowanie lepiej! Tylko teraz ja również nie wiem jaki jest oryginalny kolor auta :P granat czy nieokreślony brązo-grafit?
Beta jest ciemno grafitowa, te brazy to zapewne efekt odbicie w zderzaku posadzki garazowej i kostki brukowej, ktore jest zaraz przed garazem.
mam jeszcze taki troche szerszy kadr:
Od razu wyjasniam, ze kolorowe odbicia na posadzce to rower, ktory wystemplowalem, posadzki juz mi sie nie chcialo :P
Wogole to lampa stala sobie na drzwiach garazowych, dokladnie po srodku i blyskala przed siebie czyli na sciane przed autem![]()
Ostatnio edytowane przez qualin ; 25-07-2012 o 01:18
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Niestety ostatnie zdjęcie wogóle mi się nie podoba , tego auta prawie nie widać ! Za to masz ładny duży garaż i podjazd![]()
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Garaż nie mój, szwagra![]()
.
Moim zdaniem, pomysł na dupke całkiem fajny, ale cały efekt psuje długośc garażu (a w zasadzie "krótkość") która uniemożliwia zrobienie tej foty bez widocznej bramy odbijającej się z d... strony, która cały efekt psuje....
Nic z tego raczej nie zrobisz, chyba, że wjedziesz tyłem, zrobisz zdjęcie w kierunku bramy, ale tak, żeby byla zaslonięta beemką (chyba nie do osiągnięcia, bo brama wjeżdza na sufitchyba, że zdejmiesz bramę hehe )
Dodatkowo mnie razi biała rejestracja (muszą byc jakieś numerki moim zdaniem, albo nic, nawet bez ramki)
.
Skontaktuj się z nami