Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Trochę*miasta...

Witajcie.
    W pierwszym temacie przedstawię wam co do tej pory znajduję się w moim dorobku.

1.

2a.

2b.

Domyślnie

Witaj na forum. Trochę przesadziłeś z formatem - w pionie max 850 pikseli

W jedynce jest mzd za duzo góry, mam tez mieszane uczucia co do obcięcia dołu PKiN, linie poziome nie trzymają poziomu. Fotografię ożywiłoby ciekawsze światło na fotografowanej elewacji.

Jesli chodzi o drugi kadr, całkiem przyjemny, zdecydowanie bardziej podoba mi się wersja 2b. Wersja sepiowa w wyniku obranej konwersji została - poza oczywiście kolorem, mającym dla tej sceny duże znaczenie - pozbawiona została też ciekawego światła. Można by ewentualnie powalczyć w obróbce z tym problemem, zwłaszcza postarać się zróznicować tonalnie pierwszy plan (podłogę).

Ps nr 2 leci trochę w prawo.
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 24-07-2012 o 09:01 Powód: ps

Domyślnie

Dzięki za komentarz

Co do 1, mogłem dać*trochę więcej dołu, lecz znajdowały się*tam wszelkie rodzaju samochody itp. co moim zdaniem trochę zepsuło by kompozycję .
    Dziś kolejne dwie prace:

3.

4.

Domyślnie

Jedynka to chyba krzywa wieża w Warszawie... dwójka "A" to jak jakiś tam myk w picassie czy tym podobnym, jakieś szare bez kontrastu, a jeśli chodzi o kolejne prace postarałeś się o dobre światło i chwała Ci za to, a warsztat techniczny na pewno podszkolisz
    puszka i kilka oczek do niej

Domyślnie

Oj, podłogi na 3 brakuje. Dobra fota, tylko źle skadrowana.
    Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10

Domyślnie

Trójka to jest to. Zdecydowanie się wyróżnia.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Uprawnienia umieszczania postów