Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Nie jest zly ALE i tak wole cz.1 calej trylogii.

Oszczędny w słowach Awatar Ymanuel
    Miasto
    Górny Śląsk

Domyślnie

A ja znów uważam, że masa wątków i problemów poruszonych w filmie, choć*bardzo istotna, zgłębiająca charakter głównego bohatera, została pokazana po macoszemu - żadnemu reżyser nie poświęcił wystarczająco dużo czasu by bohater świadomie podjął decyzję, zamiast tego został pokazany problem i od razu podawane rozwiązanie (wg mnie: niejednokrotnie bardzo ubogie w przesłanki które by usprawiedliwiały takie a nie inne rozwiązanie).

A film oceniam w świetle trylogii i bardzo mi się podoba taka adaptacja Batmana. Ale w filmach coraz częściej mnie uwiera brak odwołania do dzisiejszego świata, choć próby zaadaptowania jakiegoś klasyka są*ciężkie (patrz: nowe Bondy), ale cóż, trzeba próbować.

Domyślnie

Ciekaw że wielu z tych co aktywnie uczestniczą w wątkach o kradzierzy zdjęć, wyrażają się dosadnie o kradnących zdjęcia-nie widzą niczego zdrożnego w ściąganiu filmu z różnych nielegalnych źródeł

Domyślnie

Minie zdziwil link do darmowego soft'u do wywalania "znakow wodnych".
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Ciekaw że wielu z tych co aktywnie uczestniczą w wątkach o kradzierzy zdjęć, wyrażają się dosadnie o kradnących zdjęcia-nie widzą niczego zdrożnego w ściąganiu filmu z różnych nielegalnych źródeł
    Na forum nie ma watkow o kradzierzach sa co najwyzej o kradziezach I chlopaki sobie robia jaja...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Na forum nie ma watkow o kradzierzach sa co najwyzej o kradziezach I chlopaki sobie robia jaja...
    O "kradziezach" też nie ma, są o kradzieżach
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Zostaw go. On ma klawiaturę z jakimiś dziwnymi znaczkami... Dobrze, że ich nie używa.

Domyślnie

Walnąć takiego byka. .... bajka. Czy robią sobie jaja - nie wiem

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    O "kradziezach" też nie ma, są o kradzieżach
    Bedziesz chcial kolendre
    Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Zostaw go. On ma klawiaturę z jakimiś dziwnymi znaczkami... Dobrze, że ich nie używa.
    Mam też zwykłą
    Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Walnąć takiego byka. .... bajka. Czy robią sobie jaja - nie wiem
    Wybaczone i ja wiem, ze robia sobie jaja.

Ale nie robmy OT.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów