Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Pin-up Workshop :)

Sugestie mile widziane

Domyślnie

gora **********, swietna mina, zajebiaszcze swiatelko, tylko te kolana troche malo korzystnie wygladaja, jakby tak uciac to i tego loga bysmy sie pozbyli

dawaj kolejne!

Domyślnie

a to wygwiazdkowane to co? bo nie czytam w myślach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    a to wygwiazdkowane to co? bo nie czytam w myślach
    ***** autocenzura sie wlaczyla, chyba napisalem ze zajefajne i mi wykropkowalo, w kazdym razie pozytywnie

Domyślnie

Dzięki ach ta cenzura

Ciekawe czy ktoś jeszcze się odważy skomentować

Domyślnie

Ciąć nad niefajnymi kolanami. Wyostrzyć twarz. Wyróżnić kobietę z tła - chodzi głównie o kolor, balans bieli oraz o kontrast lokalny. Oba plany są bardzo zbliżone pod tym względem i mocno "narysowane". Przemyślałbym i poeksperymentował jeszcze ze sposobem obróbki obu planów, tak by światło w tle i przedmioty tam widoczne nie wyskakiwały tak na pierwszy plan. Możliwe, że skłoniłbym się ku bardziej płaskiej konwencji. Choć lubię trójwymiar i mocny kontrast, to alurat w tej stylizacji pasują mi mdłe cienie.
    Poza tym brak uwag - jest bardzo fajnie.

Domyślnie

Dzięki wielkie zapisane i postaram się poprawić

Ktoś jeszcze ma jakieś sugestie?

Domyślnie

Heh, w środę robiłem podobne zdjęcia na tle warsztatu i narzędzi
    Głównie rzuca się w oczy zlewanie twarzy z tłem z prawej. Może warto było nie doświetlać tła,
    a widać że świecenie było, np z lewej jest pomarańczowe światło, ciekawie by wyglądało z obu stron, chyba że to główne światło tak się rozlało.
    Poza tym to bardzo ładnie "zrobione" włosy.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

niestety na prawą stronę nie starczyło mi filtra CTO

A komplement o włosach przekażę fryzjerce-wizażystce

Domyślnie

Klimat i sceneria bardzo fajna modelka również niczego sobie i jeszcze ta minka...
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów