... widziana przez otworek w pudełku po zapałkach.
Ostrzegam będzie przydługi wstęp
Zacznę od tego że wątek dedykuję Hubertowi, nie będę tu pisał wszystkiego co bym chciał bo będzie przydługa laurka, mam nadzieję że Ty wieszdziękuję Ci bardzo za wszystko.
Wielkie również dzięki dla Grzegorza oraz Łukasza, Panowie ukłony za gościnę i jakże zacnie spędzony czas, ubolewam tylko że tak krótki. Mojemu serdecznemu przyjacielowi podróży z Polskiej ziem Pawłowi również kłaniam się nisko, kiedy się spotkamy to ....
Ponieważ fotografią otworkowa jest mi bliska od kilku lat i zawsze mam przy sobie taką małą kamerkę, nie mogłem nie zabrać jej również na zieloną wyspę.
Poniżej prezentuję małą serię zarejestrowana kamerką otworkową skonstruowaną z pudełka od zapałek na negatyw małoobrazkowy. Jak się taką kamerkę konstruuje nie będę opisywał tylko wskażę dobre źródło informacji
Matchboxpinhole
Foty rejestrowane były w mniej więcej w ten sposóbale nie tylko bo statywem było wszystko
![]()
Materiał światłoczuły to Kodak Color Plus 200 przeterminowany ponad 4 lata, czasy naświetlania od 5 do kilkunastu sekund. Otworek wykonany igłą insulinową 0.2mm w blaszce od puszki po piwie
** Zapraszam **
Moderatorów proszę o wybaczenie i wyrozumiałość, za nieregulaminową ilość fotografii.
Pozdrawiam serdecznie.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami