Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie wirusy i inne cuda

No i sie doigralem... rzexbie cos w kompie i tu mi nagle wyskakuje kompletnie bialy ekran i dwa waskie czerwone paski po bokach. Nie idzie nic z tym badziewiem zrobic. ctrl alt del dziala, wchodze do menadzera zadan i tam pusto i po sekundzie gasnie. Reset systemu - win7 sie laduje i zas bialy ekran. Wbilem sie jakos do systemu awaryjnie ale za bardzo nie wiem czego szukac i gdzie ? Prosze sie nie smiac ale jakims cudem nie mam przywracania systemu... No i klops... Jakies sugestie? Da sie jakos ustalic co moglo sie stac ? Format C: to jakby ostateczna ostatecznosc i nie chcialbym za szybo z niej korzystac...

Domyślnie

dogrzebalem sie - klasyk Ukash i logo policji. Mam nadzieje ze zaraz to wypierdziele w kosmos...

Domyślnie

Oooooo nie slyszalem

Domyślnie

http://epoznan.pl/news-news-33968-Ha...ie_pod_Policje

ano - upierdliwa rzecz ale da się naprawić. Troche trzeba poczyścić i pousuwać dupereli - co jak dla mnie (komputerowego ignoranta) było dość uciążliwe - no ale się udało

Domyślnie

nooo - też się przez pół sekundy zdziwiłem jak zobaczyłem logo policji Wszak redtube nie jest mi obcy hehehe
    No ale policja raczej nie wyświetla logo a wchodzi do chałupy razem z drzwiami - więc od razu wyczułem jakiś wał

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

A czego nie robić żeby tego syfu nie załapać ?
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

Jakiego antywira, miałeś/ masz?
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

ktos kiedys w pewnym watku pisal, ze wirusy pod Win istnieja, ale nikt ich nigdy nie zlapal

Domyślnie

sorki, do usuniecia

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów