Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Tt rs 2013

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

wow. Jak z prospektu Audi... Robi wrażenie.

Tylko to odbicie na przedniej szybie jakoś tak niefajnie się ułożyło...

Za to świetna, jasna stylizacja

Domyślnie

Wystempluj tego żółtego wystawacza po lewej nad autem, bo wzrok przyciąga.

Super miejscówka.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-07-2012 o 13:53 Powód: orto. ("występluj")

Domyślnie

Miejscówka konkretna. Tam jest tak czysto i jasno? Ciekawy pomsył, chociaz chętnie zobaczyłbym wersję z niedoświetlonym tłem, żeby samochód nie zlewał się tak z otoczeniem. Poza tym kolor lakieru w porównaniu do tła wpada w niebieski.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

Też myślałem, że autko białe... to w takim razie jest zbyt błękitne na białe, a zbyt białe na błękitne
    Te żółte akcenty coś mi nie pasują, tak jak wspomniał kolega wyżej o tym żółtym elemencie z lewej strony auta - wystemplować, a ja bym jeszcze sprawdził ściągnięcie żółci z tego pasa co wychodzi z prawego dolnego narożnika.
    Jakbym robił pod siebie, to nieco mocniejszy cień pod autem bym rzucił (lubię mocniejszy kontrast)
    Mimo to bardzo fajnie się patrzy na to zdjęcie, czystość bije po oczach. Podłoga faktycznie jest tak spolerowana, że tak odbija?
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Domyślnie

Pominę już te detale które wypatrzyli forumowicze powyżej Podoba mi się wszechobecna sterylno-szpitalna biel. Widać 2 rodzaje maszyn, co może sugerować, że audi też nieźle "lata", odemnie duży plusik
    PS. Bardzo lubię "TT" za ponadczasowe kształty.
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Uprawnienia umieszczania postów