Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Na trawie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Dopisując jeszcze do listy psm:
    - jest weekend, więc nie ma kto komentować
    - ja np. czekam często na pierwsze komentarze od innych, by nie zamykać dyskusji, bo potem tylko czytam: "za mOSAdem" - na taką łatwiznę nie chcę w kółko pozwalać
    mOSAd, towarzystwo się rozkręciło, kilka komentarzy jest więc i Ty możesz już napisać. Szczerze mówiąc jeśli sam coś wystawiam, z dużą niecierpliwością czekam na Twoje zdanie. Czasem się doczekam, czasem nie .

Dodam również coś od siebie. Jedynka przemawia do mnie. Zgadzam się z przedmówcą że bela siana może rozpraszać.
    Całkiem możliwe, że czysty drugi plan zupełnie zmieniłby sposób patrzenia na to zdjęcia. Podoba mi się konwersja do BW oraz to jak modelka pozuje. Jest naturalna.

Nie mniej jednak bardziej mi się podoba zdjęcie z bloga bloga trzecie od góry "dsc_3143".
    patrzę, podglądam obserwuję ...

D600 D90 | S15/2.8 | N28/1.8 | S50/1.4 | N85/1.8 | SB-900

Domyślnie

Mi się podoba poza jednym ale, mianowicie dłoń na jedynce, której nie ma w kadrze wygląda jakby jej nie było i w rzeczywistości - brakuje mi jej po prostu.
    12 14 28 35 85

Domyślnie

to że jest poprawnie powiedzmy, że się domyślam. Bardziej interesuje mnie co zrobić, żeby było ciekawie. Odnośnie beli siana, fakt mogłoby jej nie być, ale w plenerze nie zawsze są możliwości zmiany tła- tutaj gdybym przesunął się bardziej straciłbym światło, które padało na modelkę i włożł w kadr inny snopek.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów