Szukaj
1, 6 i 19 jak dla mnie najlepsze. Profeska ogólnie.
tak jak lubię, bardzo dobra robota, obróbka miodzio.
Rewelka, jak zwykle
5, 8 i 10 najbardziej mi się podobają
Bardzo udana sesja. Przyłączam się do pochlebców tym razem.
Całość bardzo dobra
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant
swietny set ! piekna kolorystyka, kadry. Do stylistyki makijazu i calej reszty ktora zlozyla sie na wyglad dziewczyn tez nie mozna sie przyczepic , duzy plus. 4 i 7 najslabsze z serii, nieco odstaja od reszty. Jak bym mial wybrac najlepsze to chyba poszedl bym w strone 6, zatrzymuje na dluzej .
Zycze sobie takich sesji : )
To ja jeszcze docenię numerek dziewięć. Może najmniej roboty, brak stylizacji, ciuchów, udziwnionych póz, ale ten prosty strzał jest czymś świeżym, czymś, co łączy w sobie kilka zaskakujących elementów. Co się wyróżnia. Przez tę rysę, te kolory, tak ukazane, w dokładnie takim kadrze i kompozycji. Ubrać modelkę i postawić w dziwny sposób może każdy. Jednak w nietuzinkowy sposób dostrzec elementy otaczającego nas świata i je umiejętnie wykorzystać w połączeniu z portretem - to już jest najwyższa szkoła jazdy.
Piękne światło, kolory wyśmienite, cz-b wypadają moim zdaniem słabiej. Wspaniały set do długiego oglądania.
D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami