Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Domyślnie Wazne - znaleziono sprzet

Potrzebuje pomocy ludzi z Warszawy (domniemany wlasciciel/ka jest raczej z tamtych okolic) - dzisiaj znalazlem aparat (nikon) z torba w bardzo ustronnym miejscu w Krakowie i za bardzo nie wiem jak dotrzec do pechowca - mozecie rozglosic (ja nawet nie wiem gdzie) ze zguba jest w dobrych rekach i czeka na odbior? Wszelkie pomocne informacje prosze kierowac na pm.

Z GORY DZIEKUJE !!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez locos Zobacz posta
    Potrzebuje pomocy ludzi z Warszawy (domniemany wlasciciel/ka jest raczej z tamtych okolic) - dzisiaj znalazlem aparat (nikon) z torba w bardzo ustronnym miejscu w Krakowie i za bardzo nie wiem jak dotrzec do pechowca - mozecie rozglosic (ja nawet nie wiem gdzie) ze zguba jest w dobrych rekach i czeka na odbior? Wszelkie pomocne informacje prosze kierowac na pm.

Z GORY DZIEKUJE !!
    Jeśłi są jakieś zdjęcia na karcie, to często w exifie lub w ustawieniach aparatu są dane fotografa. Ale to pewnie wiesz.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Zgłoś na policję, że znalazłeś, może ktoś zgłosił zgubienie/kradzież...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Jeśłi są jakieś zdjęcia na karcie, to często w exifie lub w ustawieniach aparatu są dane fotografa. Ale to pewnie wiesz.
    wiem, ale nie są wystarczające do namierzenia niestety

Domyślnie

Było tu wcale nie tak dawno ogłoszenie forumowego kolegi, który w Krakowie (o ile dobrze pamiętam) na Błoniach pod drzewem zostawił.. może to ten..
    Swoją drogą bardzo ładnie z Twojej strony. Gratulacje.

Domyślnie

niestety nie i nie to miejsce

Domyślnie

proponuję poszukać w sieci zdjęć z puszki o tym numerze seryjnym
    warto też sprawdzić numer seryjny w serwisie Nikona - oczywiście informując o co chodzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m737 Zobacz posta
    proponuję poszukać w sieci zdjęć z puszki o tym numerze seryjnym
    mozesz deczko przyblizyc temat, bo przyznaje sie, ze nie mam zielonego pojecia jak poszukac w ten sposob zdjec ??
    dzieki

Domyślnie

zdjęcie z aparatu upuść tu : http://www.stolencamerafinder.com/

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów