Szukaj
hm. Dawno mnie nie było, lecz postaram się wypowiedzieć najlepiej jak potrafię po ogromnej przerwie.
krop'ie, powiedz mi co w tych zdjeciach Cię urzekło? Zachód Słońca totalnie nieudany. Na jedynce ciekawa chmura, ale co w związku z tym? W zasadzie żadna kompozycja, niczego tu nie ukazałeś. Poza tym dół ciemny ;(
Dwójka no tu to nie wiem co mam napisać, zupełnie. Mamy kawałek plaży ciemne chmury i spienione fale morskie. Jest zwykłe. Chciałeś chyba ukazać tę chmurę opadową tuż nad Morzem. Przykro mi, szału nie ma- staniki nie latają. Wchodziłeś na szerokikadr.pl ? PolecamDużo ćwicz!
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Nie widzę tych zdjęć aż tak źle jak poprzednik. Na obu zdjęciach chmury są super. Góry nie ma co poprawiać, może na drugim widziałbym więcej góry, a zrezygnowałbym z tego fioletowego piachu. Na obu zdjęciach właśnie dół szwankuje. Na pierwszym zdjęciu przydałoby się jakoś rozświetlić dolną część zdjęcia, piasek wyszedł jakiś buroróżowy. Jeśli chodzi o drugie, to oprócz tego co napisałem powyżej, próbowałbym podejść bliżej morza, założyć gęsty filtr szary i wydłużyć ekspozycję. Może udałoby się zarejestrować trochę odbicia tego co na niebie.
Skontaktuj się z nami