Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

koral - słowo sie rzeklo... sio do okulisty

poprawiona wersja na pewno lepsza, ale ja na 1 nie widziałem zafarbu

Co do chłopca w kwiatkach, to troche porojone, że u nas ludzie myślą, że jak chłopak w kwiatkach,
    albo pobawi sie kiedy lalkami lub obejrzy jakąś barbie bajkę to z niego zaraz może jaki rowerowy kołowrotek urośnie.
    BZDURA zakompleksionych i zacofanych.
    Sam niedługo wzbogacę sie o chłopaka i nie wiem w takim razie co mam zrobić z córcią, która nie zrezygnuje ze swoich zainteresowań.
    Chować jej nie będę...

Bardzo dobre foto. Czym robione jeśli można - brak exifu...
    Ostatnio edytowane przez matys ; 19-07-2012 o 15:40
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Czym robione jeśli można - brak exifu...
    D300s + Sigma 85mm 1.4
    I am a Nikon girl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta

Co do chłopca w kwiatkach, to troche porojone, że u nas ludzie myślą, że jak chłopak w kwiatkach,
    albo pobawi sie kiedy lalkami lub obejrzy jakąś barbie bajkę to z niego zaraz może jaki rowerowy kołowrotek urośnie.
    BZDURA zakompleksionych i zacofanych.
    .
    drogi matysie rozumiem że Twój komentarz odnosi się do mojego, bardzo bym Cię prosił abyś dokładnie przeczytał to co w nim napisałem i nie wysnuwał tak daleko idących wniosków a przede wszystkim bardzo ważył słowa które piszesz, ponieważ nie jestem ani zakompleksiony ani zacofany i przedewszystkim nie masz pojęcia o czym myślę. Autorka wystawiała już wcześniej fotografie swego szkraba w kwiatkach a moja opinia dotyczy tylko tego zdjęcia i nadal uważam że za dużo lukru w nim jest( bez rowerowych podtekstów) . Możesz się z moją opinią nie zgadzać ale mozna napisać to w kulturalny sposób.
    Bardzo przepraszam autorkę za zaśmiecanie ale bardzo nie lubię kiedy doszukuje się różnych dziwnych rzeczy tam gdzie ich nie ma - pozdrawiam
    a tak na marginesie to mój Mati bawi się lalkami i nie widzę w tym nic złego

Domyślnie

CathyNoo, jeśli chodzi o podejrzenia zielonego to stoję po Twojej stronie. Natomiast moim zdaniem tam jest za dużo żółtego czy beżowego (nie wiem dokładnie jak ten kolor mógłby się nazywać) i to w moim odczuciu nie wygląda dobrze. Spójrz też na ręce, wyraźniej to widać. No ale jeśli tak sobie zamierzyłaś to trudno Chłopczyk śliczny i ma bardzo ładne włoski. Nie obcinać bo wyłysieje
    red light, dark room...

Domyślnie

Ręce ma bardziej opalone,pewnie dlatego kolor wydaje się intensywniejszy.Najlepiej zrobię to zdjęcie w BW
    I am a Nikon girl

Domyślnie

No to na koniec jeszcze wersja BW

I am a Nikon girl

Domyślnie

Jak dla mnie bomba. B&W imo zupełnie nie potrzebne, kolorowa wersja o niebo lepsza. (Z zafarbem czy bez.)

Domyślnie

poprawnie ladne ale bez szalenstw
    kwadrat przycinany z prostokata mnie nie przekonuje,brakuje zamkniecia kompozycji w calosc
    dodatkowo to zdjecie mocno exponuje nijakosc bokehowa sigmy (to oczywiscie indywydualna sprawa)
    Road to Manila

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kasiu, jeśli chcesz, to podrzucę Ci gdzieś moją kolorową wersję tego obrazka, tylko daj cynk gdzie to wrzucić.

Co do konwersji B&W, to ... zła, brak plastyki, płasko i ... nudno.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Kasiu, jeśli chcesz, to podrzucę Ci gdzieś moją kolorową wersję tego obrazka, tylko daj cynk gdzie to wrzucić
    Można na maila [email protected]
    I am a Nikon girl

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów