Szukaj
I am a Nikon girl
Bardzo ładnie skomponowany kwadracik. Kolorystyka bardzo bardzo a model nie dość, że urodziwy to jeszcze od najmłodszych lat wie co ze sobą zrobić jak szkiełko patrzyPozdrawiam
a ja napiszę tak, same foto bez zastrzeżeń podoba mi się, ale mam mieszane uczucia czy aby napewno ten właśnie model (chodzi mi o płeć) powinien znajdować się na tej fotografi , nie odbierz tego żle ale w moim odczuciu ta sceneria (w ten sposób podana) i obróbka są za słodkie dla chłopca.
Nie wygładzałam skóry i nie używałam blura.
Zawsze marzyłam o córeczce,jednak los sprawił,że jestem mamą dwóch łobuziakówTo,że mam syna nie oznacza chyba,że nie mogę go fotografować na kwiecistej łące?Słyszałam też opinie,że powinnam mu ściąć włosy,bo to chłopiec jest przecież.Co do obróbki rzecz gustu.Lubię słodkie i kolorowe dzieciaczki.Mały ma dopiero trzy latka i chyba nie jest jeszcze zbyt duży,żebym nie mogła pokazać go jako małego słodziaka
Pozdrawiam![]()
I am a Nikon girl
mnie się bardzo podoba. Powinnas wydrukować przynajmniej a2 format i wrzucić na ścianę. To co poruszył mariusz powyżej to widać właśnie różnicę w postrzeganiu przez mężczyznę i kobietę. Wcale mi to nie przeszkadza, ze Twój synek jest na łące a nie bije się z kumplami na dzielnicy- zarcik oczywiście.
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
CathyNoo oczywiście że możesz i rób to jak najczęsciej. To tylko moje odczucie i dotyczy tylko tej fotografii - pozdrawiam
A co do tego że chłopcy powinni mieć krótkie włosy - to plotkinie słuchaj tego
Dla mnie świetne! Przyjemnie się ogląda.
12 14 28 35 85
No niby ładnie, ale znów za mało przymknięta przysłona i nieusunięte zafarby na portretowanej postaci. Jest zielono.
Medice, cura te ipsum.
Skontaktuj się z nami