Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie Wakacyjny portret

Witam!
    Wakacyjny portret mojego synka.Wszelkie opinie mile widziane

I am a Nikon girl

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Bardzo ładnie skomponowany kwadracik. Kolorystyka bardzo bardzo a model nie dość, że urodziwy to jeszcze od najmłodszych lat wie co ze sobą zrobić jak szkiełko patrzy Pozdrawiam

Domyślnie

Jest super - jedyny mankament to zbyt gładka skóra, ale nie wiem czy miałaś na to wpływ (dzieci mają gładką skórę, po zmniejszeniu zdjęcia może to tak wyglądać jakby się użyło blura)
    | FB | BLOG |

Domyślnie

a ja napiszę tak, same foto bez zastrzeżeń podoba mi się, ale mam mieszane uczucia czy aby napewno ten właśnie model (chodzi mi o płeć) powinien znajdować się na tej fotografi , nie odbierz tego żle ale w moim odczuciu ta sceneria (w ten sposób podana) i obróbka są za słodkie dla chłopca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ~lxs Zobacz posta
    Jest super - jedyny mankament to zbyt gładka skóra, ale nie wiem czy miałaś na to wpływ (dzieci mają gładką skórę, po zmniejszeniu zdjęcia może to tak wyglądać jakby się użyło blura)
    Nie wygładzałam skóry i nie używałam blura.

Cytat Zamieszczone przez mariuszmilkowski Zobacz posta
    a ja napiszę tak, same foto bez zastrzeżeń podoba mi się, ale mam mieszane uczucia czy aby napewno ten właśnie model (chodzi mi o płeć) powinien znajdować się na tej fotografi , nie odbierz tego żle ale w moim odczuciu ta sceneria (w ten sposób podana) i obróbka są za słodkie dla chłopca.
    Zawsze marzyłam o córeczce,jednak los sprawił,że jestem mamą dwóch łobuziaków To,że mam syna nie oznacza chyba,że nie mogę go fotografować na kwiecistej łące?Słyszałam też opinie,że powinnam mu ściąć włosy,bo to chłopiec jest przecież.Co do obróbki rzecz gustu.Lubię słodkie i kolorowe dzieciaczki.Mały ma dopiero trzy latka i chyba nie jest jeszcze zbyt duży,żebym nie mogła pokazać go jako małego słodziaka
    Pozdrawiam
    I am a Nikon girl

Domyślnie

mnie się bardzo podoba. Powinnas wydrukować przynajmniej a2 format i wrzucić na ścianę. To co poruszył mariusz powyżej to widać właśnie różnicę w postrzeganiu przez mężczyznę i kobietę. Wcale mi to nie przeszkadza, ze Twój synek jest na łące a nie bije się z kumplami na dzielnicy - zarcik oczywiście.
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

CathyNoo oczywiście że możesz i rób to jak najczęsciej. To tylko moje odczucie i dotyczy tylko tej fotografii - pozdrawiam
    A co do tego że chłopcy powinni mieć krótkie włosy - to plotki nie słuchaj tego

Domyślnie

Dla mnie świetne! Przyjemnie się ogląda.
    12 14 28 35 85

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No niby ładnie, ale znów za mało przymknięta przysłona i nieusunięte zafarby na portretowanej postaci. Jest zielono.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    No niby ładnie, ale znów za mało przymknięta przysłona i nieusunięte zafarby na portretowanej postaci. Jest zielono.
    Przysłona mało przymknięta,bo ja tak lubię a zielono jest chyba u Ciebie,bo ja zafarbów żadnych nie widzę!
    I am a Nikon girl

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów