Szukaj
nr 1
nr 2
nr 3
nr 4
nr 5
Wszystko git, ale 7 i 9 do prostowaniaFajna obrobka, fajne kadry, jestem na tak
![]()
Miszczu szaolin prosiłbym o szczegółowe rady, bo prostowałem, alem możem ślepym być i nie widzieć tego co Ty, sensei![]()
A7RII/24/35/85
Wrzutki o miszczach szaolinach i sensejach moze zostaw dla siebie nastepnym razem, a tu masz o co mi chodzi z prostowaniem... niewiele, ale mi przeszkadza.
Hehe nie irytuj sie nie mialem nic zlego na mysli. Na serio chcialem o wskazanie tych krzywizn bo nie do konca widizalem, ale dzieki ze wstawiles pogladowe, teraz widze co i jak![]()
Takze mam nadzieje ze sie juz nie denerwujesz, bo nie mialem checi cie urazic, co najwyzej powolac sie na Twoje wieksze doswiadczenie w takim luznym stylu. Jesli jednak sie tak poczules to przepraszam, nie bylo to miom zamiarem.
Ostatnio edytowane przez snakemaycry ; 29-08-2012 o 08:53
A7RII/24/35/85
Spoko lajtchociaz przyznam, ze miszcze, itp mnie irytuja
Co do prostowania, ostatnio wypominali mi to w moim watku (ze niby krzywo mialem
), wiec teraz musze trzymac fason i wypominac innym
![]()
Hehehe, no mi tak się shaolin skojarzyło no i te rady plus doświadczenie więc powiedziałem mistrzuAle ok będę wiedział na następny raz
Co do prostowania, to faktycznie, widać jak na dłoni. Może dlatego, że aż tak nie patrzyłem mocno. Będę musiał zrobię jakiegoś grida nakładać żęby widzieć, bo o ile po katedrze się trochę spodziewałem i coś tam widziałem, to po Reichstagu nie oczekiwałem że jest jeszcze krzywy. Także dzięki![]()
A7RII/24/35/85
Skontaktuj się z nami