Close

Zobacz wyniki ankiety: Najbardzi podoba mi się zdjęcie:

Głosujących
0. Nie możesz głosować w tej sondzie
    Wyniki tej ankiety są ukryte.
  • nr 1

Wyniki są ukryte 0%
  • nr 2

Wyniki są ukryte 0%
  • nr 3

Wyniki są ukryte 0%
  • nr 4

Wyniki są ukryte 0%
  • nr 5

Wyniki są ukryte 0%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mcleod Zobacz posta
    Dobra konwersja i kadry.
    Dzięki

Cytat Zamieszczone przez NiKtos Zobacz posta
    jw Według mnie najlepsze 5 i 9. Ciekawe jak wyglądała piątka przed obróbką
    W sumie to bardzo podobnie, tylko że w kolorze ;P No może było troszkę szerzej. Chyba że mówisz o kontraście etc, ale to wiadomo zawsze suwaczkami trzeba się pobawić
    A7RII/24/35/85

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wszystko git, ale 7 i 9 do prostowania Fajna obrobka, fajne kadry, jestem na tak

Domyślnie

Miszczu szaolin prosiłbym o szczegółowe rady, bo prostowałem, alem możem ślepym być i nie widzieć tego co Ty, sensei
    A7RII/24/35/85

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wrzutki o miszczach szaolinach i sensejach moze zostaw dla siebie nastepnym razem, a tu masz o co mi chodzi z prostowaniem... niewiele, ale mi przeszkadza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Wrzutki o miszczach szaolinach i sensejach moze zostaw dla siebie nastepnym razem, a tu masz o co mi chodzi z prostowaniem... niewiele, ale mi przeszkadza.
    Hehe nie irytuj sie nie mialem nic zlego na mysli. Na serio chcialem o wskazanie tych krzywizn bo nie do konca widizalem, ale dzieki ze wstawiles pogladowe, teraz widze co i jak

Takze mam nadzieje ze sie juz nie denerwujesz, bo nie mialem checi cie urazic, co najwyzej powolac sie na Twoje wieksze doswiadczenie w takim luznym stylu. Jesli jednak sie tak poczules to przepraszam, nie bylo to miom zamiarem.
    Ostatnio edytowane przez snakemaycry ; 29-08-2012 o 08:53
    A7RII/24/35/85

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Spoko lajt chociaz przyznam, ze miszcze, itp mnie irytuja Co do prostowania, ostatnio wypominali mi to w moim watku (ze niby krzywo mialem ), wiec teraz musze trzymac fason i wypominac innym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Spoko lajt chociaz przyznam, ze miszcze, itp mnie irytuja Co do prostowania, ostatnio wypominali mi to w moim watku (ze niby krzywo mialem ), wiec teraz musze trzymac fason i wypominac innym
    Hehehe, no mi tak się shaolin skojarzyło no i te rady plus doświadczenie więc powiedziałem mistrzu Ale ok będę wiedział na następny raz

Co do prostowania, to faktycznie, widać jak na dłoni. Może dlatego, że aż tak nie patrzyłem mocno. Będę musiał zrobię jakiegoś grida nakładać żęby widzieć, bo o ile po katedrze się trochę spodziewałem i coś tam widziałem, to po Reichstagu nie oczekiwałem że jest jeszcze krzywy. Także dzięki
    A7RII/24/35/85

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snakemaycry Zobacz posta
    Hehehe, no mi tak się shaolin skojarzyło no i te rady plus doświadczenie więc powiedziałem mistrzu Ale ok będę wiedział na następny raz
    To, ze mam duzo postow to nie znaczy, ze mam duze doswiadczenie

Cytat Zamieszczone przez snakemaycry Zobacz posta
    Będę musiał zrobię jakiegoś grida nakładać żęby widzieć, bo o ile po katedrze się trochę spodziewałem i coś tam widziałem, to po Reichstagu nie oczekiwałem że jest jeszcze krzywy. Także dzięki
    Jak masz fotoszopa to ctrl+' i grid gotowy

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów