Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Ilona (studio)

Domyślnie Ilona (studio)

Witam.

Kilka kadrów z sesji urodzinowej dla Ilony. Dużo napisać się chyba nie da zatem zapraszam do oglądania i komentowania

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Czwórka najbardziej się podoba z małym zastrzeżeniem, obciąłbym dół tuż nad biustem, bo odciąga to uwagę od oczu, które na tym zdjęciu są mega! B. dobry makijaż! 2 i 3 niekorzystnie przedstawiają modelkę. Z 6 bym zostawił tylko to po lewej cz/b.
    fotohobbysta

Domyślnie

Dzięki Bengi za trafne uwagi. Makijaż zrobiła Daria Czajka z Dublina w Irlandii jeśli ktoś by był zainteresowany ... http://www.facebook.com/MakeUpByDaria

Właśnie zastanawiam się nad tym jak fotografować kobiety o krągłych kształtach aby wychodziły jednak korzystnie bez ukrywania ich ciała i używania liquify ... Mam nadzieję, że kiedyś na to wpadnę!

I tutaj coś jeszcze na koniec.

Ostatnio edytowane przez Flux ; 17-07-2012 o 22:11

Domyślnie

Właśnie zastanawiam się nad tym jak fotografować kobiety o krągłych kształtach aby wychodziły jednak korzystnie bez ukrywania ich ciała i używania liquify ... Mam nadzieję, że kiedyś na to wpadnę!
    No to na ostatnim zdjęciu sądzę, iż udało Ci się to

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAFAL_PAWLEWICZ Zobacz posta
    No to na ostatnim zdjęciu sądzę, iż udało Ci się to
    Dokładnie! Myślę, że w tej materii kluczowe są kadrowanie, pozy modelki NO I OCZYWIŚCIE ŚWIATŁO! Pozdrawiam!
    fotohobbysta

Uprawnienia umieszczania postów