Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie

sympatycznie wyszło...
    D750|Z16|N20|T24-70/2.8|N85|2xQ30|Q60|

Domyślnie

co za szkiełko?
    podobnie rysuje moja 35 f1.4
    co do zdjęć, to uważaj na szeroki kąt i rozciąganie ludziów na brzegach kadru.
    szkoda uciętej ręki na jedynce, ale moment fajny (wolę wersję BW na twoim blogu i nawet się ta ręka zachowała w kadrze )
    PS: powodzenia na ich ślubie
    Krzysztof Papierkowski

Domyślnie

Dzięki za opinie . Szkiełko to nikkor 85 f1,8G .
    FX

Domyślnie

fajne kolorki lubię taką soczystą obróbkę
    "Z fotografią śpię,budzę się i zasypiam ...
    fotografia bawi mnie ,smuci i zdumiewa ...
    fotografując odpoczywam ,denerwuję się i śmieję''

Domyślnie

bardzo przyjemne w odbiorze, zarówno tu na forum jak i na blogu jak już powyżej wspomniano fajne kolorki

Domyślnie

Miło słyszeć takie słowa , dziękuje bardzo . Ktoś coś jeszcze doda ?
    FX

Domyślnie

Obróbka wyjątkowo ładna, ale kadrowanie na 1 nie wiem z czego wynika, może ze stosowania centralnego punktu i przekadrowania? Na 3 bym coś z nogą dziewczyny zrobił, nie wiem co, ale razi. 4 fajna, specyficzna, na 5 znowu dziwny kadr, a zdjęcie ma potencjał. Szkoda, zostało ratowanie winietką.

Ogólnie jestem pod wrażeniem kolorków, złapania emocji ludzików. Kadrowanie do przemyślenia.

Domyślnie

No to odpowiedz , Jedyneczka tylko dla tego wrzuciłem do albumu ze względu na pozytywne emocje , trójeczka - dziewczyna miała rajstopy , stąd zapewne taki odblask jesli o niego chodzi , 5 również emocje zadecydowały o wyborze tej klatki , fakt kadrowanie jest jakie jest troszkę po ucinane , było by centralne napisał byś zapewne , ze jest za centralnie itp ;p a winetki nie ma , celowo prawa strone została dociemniona

Dziękuje za opinie i biorę pod uwagę twoją wypowiedz
    FX

Domyślnie

Właśnie czasem człek staje przed wyborem: zrobi poprawne zdjęcie, ale zaraz strzeli coś bardziej wyjątkowego jeśli chodzi o emocje i ma dylemat co publikować
    Fotki się spodobają klientom na pewno.
    Obróbka jest lux.

Uprawnienia umieszczania postów