Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: BMW serii 1

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie BMW serii 1

Część być może już widziała na stronie, część pewnie nie. Poddaję Waszej krytyce

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

2,4,5 - mozna wyprostowac (ale w 5 trzeba by zaczac od wyprostowania kierownicy ) W 5 niby wycinka swiata za szyba ok, ale cos mi tam nie gra, jakos za sztucznie dla mnie W 8 najs produkt plejsment

Calosc udana, oprocz tych paru uwag wyzej

Nie wiem czemu ale wg mnie nowa seria 1 wyglada duzo lepiej na zywo niz na zdjeciach...

Domyślnie

do powyższych uwag dodam tylko, że na 7 mogłeś wypolerować lewarek bo wygląda mało atrakcyjnie. Na 5 widać podłożony kolor na szybie i wyszło to niestety b.sztucznie.
    Po za tym rewelka i logo też fajne choć mógłbys umieszczać go trochę niżej
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

shaolin, aikidudi, dzięki!

5 - inaczej bym teraz wyciął tło, raczej na biało, ale bardziej wtapiając, coś w stylu wypalenia.
    7 - nie wpadłem na to, dzięki!

z tą 1ką miałem problem by znaleźć kilka ujęć, w których się przyzwoicie prezentuje - z tyłu to niemal niemożliwe.

Domyślnie

Rozjechałeś mnie. Prawie dosłownie. Dawno nie widziałem tak dobrych fot jak te...
    N

Domyślnie

hellix, dziękuję bardzo. Śmiem twierdzić, że wkrótce światło dzienne ujrzy jeszcze lepszy zestaw

Domyślnie

Nie strasz, co masz ?
    N

Domyślnie

To co jużmogę zdradzić to Infiniti. A to czego nie mogę, jest duuuuużo mocniejsze, cierpliwości

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów