Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Aga

Domyślnie Aga

krótko : moja Aga

||D90, 35-1,8 50-1,8 || P90 || Casio QV-2900||

Domyślnie

ach te łoczy
    Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p

Domyślnie

Czy mam rozumieć że doszedłem do etapu, że już nie ma czego krytykować ?

Domyślnie

Nie każde zdjęcie da się skrytykować mimo że może być słabe. Według mnie za ciasno, trochę więcej góry i lewej strony - obróbka źle wpłynęła na brwi.

Domyślnie

Co do brwi, no to przede wszystkim moje danie ciała, bo nic z nimi nie było robione. W sensie pozostały tak jak były naturalnie, możliwe nawet że fluid do twarzy nawet je dodatkowo rozjaśnił. Ale to się spytam modelki jak wróci z kuchni

Domyślnie

Mnie sie zdjecie nie wyswietla, pytanie czy to tylko u mnie czy reszta tez tak ma?

Domyślnie

może teraz będzie się wyświetlało poprawnie

1.

Domyślnie

Wyświetla się.
    Za jasno w moim odczuciu, no i przydałoby się brwi czymś ciemniejszym pociągnąć. Nieciekawie wygląda skóra w cieniu. We włosach ciut za dużo czerni, zlewa się wszystko. Prawy górny róg "rywalizuje" tonacyjnie z twarzą (czyt. za jasny )
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Trochę średnio światło wybrane. Przez tak mocne doświetlenie, twarz się zrobiła szeroka, płaska, pucołowata. Brak gry światłocieniem, który pozwoliłby o wiele korzystniej modelkę nam przedstawić. Dodatkowo dwa skrajne puste naroża - jedno czarne, drugie białe. Bez uzasadnienia jakąś fajną kompozycją po przekątnej wygląda to dziwacznie. Podejrzewałbym tu zamalowywanie lewego rogu w jakimś celu, gdyż światło nie powinno dać takiego kontrastu. Ogólnie średnio. Plus za próbę ciasnego kadrowania. Minus za wrażenia artystyczne.

Domyślnie

Możliwości świetlne mam póki co ograniczone do jednej sabinki 600tki, przyznaje było pójście na łatwizne czyli lampa w sufit z lekką kontrą.

To jeszcze jedno wrzucę pod ocenę (niestety również jasne i również ciasne ale juz nie tak ciasne), w ersji kolorowej z tego samego setu.

uprzędzę od razu, tak mam świadomość bieli bluzki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów