Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Takie mam plany i Jak znajde troche czasu to napewno postudiuje PSa, jak na razie nie mam kiedy porządnie puszką sie pobawić a co dopiero tutorialoe psa ale juz niedługo czasu troszke przybedzie więc nadrobie zaległości. Jak na razie robie rozeznanie co do narzędzi.
    D5100+18-105VR

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

A umiesz w ogóle fotografować?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hitatsura Zobacz posta
    Takie mam plany i Jak znajde troche czasu to napewno postudiuje PSa, jak na razie nie mam kiedy porządnie puszką sie pobawić a co dopiero tutorialoe psa ale juz niedługo czasu troszke przybedzie więc nadrobie zaległości. Jak na razie robie rozeznanie co do narzędzi.

Od tego roku pojawil sie fanjny magazyn Practical Photoshop, na alledrogo idzie dosctac pierwszcze czesci z plytk DVD. Zainteresuja sie bo w pierwszym numerze sa podstawy podstaw. Cena moze nie jest jakos super niska ale mam pierwszy numer i jest warty polecenia.

A jezeli Cie nie stac na kupowanie gazet, zrob zdjecie (tylko jakies konkretne, nie z balkonu) wczytaj to PS i zacznij sobie kombinowac. Nikt od razu sie geniuszem nie urodzil.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    A umiesz w ogóle fotografować?
    Peterson to przy mnie pikuś
    Ucze sie wszystkiego powoli. Czemu miałbym juz nie zacząć zdobywać podstawowe umiejętności z obróbki. Wszystko da sie pogodzić. Czytam książki Petersona i ucze sie kadrować, ale w dzisiejszych czasach sama puszka nie wystarczy, dlatego chciałbym też troszke umiejetności postprocesowych nabyć.
    D5100+18-105VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piter123789 Zobacz posta
    No z tym pięknym BW to niekoniecznie. Tutaj Silver Efex rządzi, a najlepiej to zrobić BW w "obrabiarce" do rawów a tym tylko dopieścić fotę.
    Mogę się mylić, ale już "zrobionych" do BW fotek nie wyedytujesz w SE.
    ff

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów