Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kamila

Domyślnie

Kolorystyka zupełnie mi nie leży...zbyt jaskrawo, na trzech pierwszych zdjęciach skóra pomarańczowa - ostatnie ma zielonkawy zafarb... Niczego szczególnego nie przedstawiają.... Nawet takie zwykłe zdjęcia dzieci potrafią opowiadać jakąś historię...tutaj tego nie ma - to zwykłe pstryki bez ładu i składu.... Na pewno spróbuj inną porę dnia do zdjęć....

Domyślnie

ok.dziękuję ale do końca się nie zgadzam. pozdr

Domyślnie

2 i 3 całkiem fajne. BW pewnie poleciało w kosmos stąd taki kolor. Albumowo jak najbardziej, choć trochę mało emocji. Nie jest źle, ale postaraj się uchwycić bardziej radosne, beztroskie momenty lub coś co pokaze modelkę w niebanalnym sposób. Może jakaś stylizacja pomoże? Może zabawa z psem, a może pójście do ogrodu pełnego kwiatów? Pomyśl jak mógłbys wnieść trochę świeżości i lekkości w zdjęcia. Tyle ode mnie
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Może coś takiego jeśli chodzi o ten zafarb skóry,troszkę poprawiłem na tyle ile się dało .Oczywiście postaram się czymś zająć dzieciaka z tym pieskiem to niezły pomysł,coś pokombinuję dzięki.

Domyślnie

może lepiej byłoby tak, choć do doskonałości daleka droga

Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Uprawnienia umieszczania postów