Szukaj
Ojjj - kolory, kolory i jeszcze raz kolory - na jednych zdjęciach mamy ciepły odcień, a zaraz lecimy w zimny, przydałoby się to ujednolicić skoro wstawiasz jako cały set.
Mi 7 się podoba - tylko ta biała plama w lewym dolnym trochę razi, jeżeli jest to dodane softem to spróbuj wstawić bez![]()
Ano tak że zgadzam się z przedmówcą... Kolorystykę poprawić i będzie lepiej. Kadry dla mnie ok. Pozdrawiam
Dla mnie najlepsze 2,4 i 1 w tej kolejności, ale kolory (i przepały na 1) do poprawy.
Bardzo wdzięczna modelka. Ratuje te zdjęcia i to dzięki niej przyjemnie się je ogląda. Jednak kadry nie są złe. Gorzej ze światłem. Warunki nie rozpieszczały i światłocień nie jest idealny. Tło nie zawsze tak ładnie się rozmyło jak by mogło. Wolę je też przyciemnione w stosunku do modelki. Balans bieli pływa i brak mi powtarzalności. Rozjaśnienia dyskusyjne. Zabrakło trochę plastyki i magii, klimatu - w aktualnym kształcie raczej przypominają pod względem technicznym fotki ze sklepowego zestawu "kitowego", czy bardziej zaawansowanego kompakta.
Całość na plus - usterki techniczne nie są wielkie.
Skontaktuj się z nami