Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie

Jeśli 1 nie jest robiona w PSie to jestem pod olbrzymim wrażeniem. Trafiłeś rewelacyjny moment. Drugie foto w zestawieniu w pierwszym nie istnieje
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Ani grama PSa na tym foto tylko obróbka w LR4 kolorystyka celowa hmm miało powiać grozą czy mi sie udało ocencie sam byłem w szoku jak po długim czasie naświetlenia, zobaczyłem co zarejestrowała matryca, w rzeczywistości miałem jasność przed oczami, no i nie ukrywam że miękkie nogi :P

Domyślnie

Groza groza, ale niebieskie drzewa malo to tutaj pasuje. Moim zdaniem mocniejsze by bylo w mocnym kontrastowym BW albo wywolanym poprawnie bez udzienien rawie. Niestaty kolorystyka nie pomaga temu zdjeciu.

Domyślnie

Ja w takiej tonacji kupuję! Fota wyróżnia się spośród wielu ostatnich odsłon letnich błyskawic, i o to chodzi
    [Warto jednak wyprostować budynki i wszystko będzie git!]

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

W nocy wszystkie koty są czarne... czy tam granatowe.
    Można żałować, że się to ufo pojawiło, no ale skoro tak było.

Domyślnie

Jedynkę ciąłbym do kwadratu tak, aby tylko jeden blok z prawej strony był, ten do którego dociera błyskawica. I minimalne prostowanie by sie przydało. Sorry że marudzę ale na forum ostatnio pojawiło się kilka mega zdjęć burzowych, i kilka "balkonowych". Twoje, mimo że "balkonowe", ma szansę na bycie powyżej przeciętnej - dzięki temu błyskowi na chmurze.

Domyślnie

Widze ze zdjecie sie podoba, ale kazdy jak wiadomo ma swoja wizje Wiec moze wstawie plik RAW i kazdy zainteresowany moze sobie sciagnac i pokombinować równiez jestem ciekawy jak inni bardziej doswiadczeni koledzy/kolezanki przedstawia to zdjecie z którego jestem zadowolony Pozdrawiam i prosił bym o pokazanie waszych efektów
    plik RAW https://rapidshare.com/files/2761326531/DSC_0153.NEF

Uprawnienia umieszczania postów