Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Czarodzielnica

Domyślnie

Bajkowy klimat, dobrze w kadrze, światełko piękne - czego chcieć więcej?
    D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
    Never back down!

Domyślnie

Lubię poranne światło, ubóstwiam bory świerkowe...Niby pospolite zjawisko, ale jednak zawsze coś staje na przeszkodzie przed wykonaniem takiego kadru, tym bardziej gratuluje ! Najbardziej kupuje kadr 1 i 3. Bardzo fajnie zamknięte kadry po bokach.

Domyślnie

Ja akurat znam już Twoje zdjęcia z innych forów i zawsze je podziwiam. Potrafisz dostrzec to właściwe światło, zatrzymać je i pewnie nie przesadnie, ale jednak doskonale je obrobić. Tutaj nie jest inaczej. Wszystkie trzy warte uznania.

Domyślnie

Bardzo trudno fajnie pokazać las... Tobie się to udało... bardzo ciekawe fotki, a najbardziej spodobała mi się 3... Pozdrawiam
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Z tego zestawu podoba mi się jedynie 3. Kapitalne zdjęcie

Domyślnie

Bardzo klimatyczne swiatlo. Dla mnie najlepsza kadrowo 3 i jakos najlepiej swiatlo w kadrze sie prezentuje.

P.S Troche mniej smolistosci gdzieniegdzie bym widzial, ale ogolnie sie podoba.
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 31-01-2013 o 13:28
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Jedynka i dwójka w mom odczuciu są zbyt ciemne - czarne pnie przytłaczają. Natomiast trójka jest MZ idealna - świetnie złapane światło, kadr z proporcjami części jasnym i ciemnych. Jak dla mnie piękne zdjęcie lasu!

Domyślnie

Mam podobne odczucia co hubik, no może z wyjątkiem tego ostatniego określenia - "piękne" to jednak przesada, powiedziałbym niezłe.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Światło niewąskie, ale i cienie też ważne, dlatego trójka.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów