Szukaj
Bajkowy klimat, dobrze w kadrze, światełko piękne - czego chcieć więcej?![]()
D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
Never back down!
Lubię poranne światło, ubóstwiam bory świerkowe...Niby pospolite zjawisko, ale jednak zawsze coś staje na przeszkodzie przed wykonaniem takiego kadru, tym bardziej gratuluje !Najbardziej kupuje kadr 1 i 3. Bardzo fajnie zamknięte kadry po bokach.
Ja akurat znam już Twoje zdjęcia z innych forów i zawsze je podziwiam. Potrafisz dostrzec to właściwe światło, zatrzymać je i pewnie nie przesadnie, ale jednak doskonale je obrobić. Tutaj nie jest inaczej. Wszystkie trzy warte uznania.
Bardzo trudno fajnie pokazać las... Tobie się to udało... bardzo ciekawe fotki, a najbardziej spodobała mi się 3... Pozdrawiam
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Z tego zestawu podoba mi się jedynie 3. Kapitalne zdjęcie![]()
Bardzo klimatyczne swiatlo. Dla mnie najlepsza kadrowo 3 i jakos najlepiej swiatlo w kadrze sie prezentuje.
P.S Troche mniej smolistosci gdzieniegdzie bym widzial, ale ogolnie sie podoba.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 31-01-2013 o 13:28
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Jedynka i dwójka w mom odczuciu są zbyt ciemne - czarne pnie przytłaczają. Natomiast trójka jest MZ idealna - świetnie złapane światło, kadr z proporcjami części jasnym i ciemnych. Jak dla mnie piękne zdjęcie lasu!
Mam podobne odczucia co hubik, no może z wyjątkiem tego ostatniego określenia - "piękne" to jednak przesada, powiedziałbym niezłe.
A new shit has come to light...
Światło niewąskie, ale i cienie też ważne, dlatego trójka.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami