Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Ariana J.

Domyślnie Ariana J.

Witajcie, chcę wam pokazać trzy klatki Ariany J., więcej chyba nie będzie Chyba że was zainteresują Liczę na jakieś ciekawe komentarze

Pozdrawiam
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

3-cie bardzo udane, na 2-ce szkoda tego kawałka reki w PG. Bez niego byłby świetny kadr.
    1-ka mz słabsza, mało atrakcyjna.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Wszystkie 3 ładne - kadry, obróbka i modelina super

Domyślnie

Wszystkie 3 super najlepsze 1 i 3, bo 2 delikatnie odstaje obróbką od pozostałych
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Podoba mi się. Jedyny minus to ręka w prawym górnym rogu.

Domyślnie

Dziękuje bardzo za komentarze
    Zdawałem sobie sprawę że ta ręka jest tutaj nie potrzebna ale zdjęcie mi się bardzo podoba dlatego postanowiłem pokazać
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Na dwójce prócz ręki, także przestrzeń po lewej trudno uzasadnić. Oba problemy rozwiązujesz agresywnym cięciem i tyle. Trzeba się tylko przemóc, by ciąć kadr przez twarz. Ale to tylko fotografia, a nie zabawy samurajów, więc modelce nic nie grozi.
    Zdjęcia przyjemne, ładnie wyretuszowane, z dość sensownym zafarbem, makijażem, pozowaniem, grą. Mogą się chyba podobać. Taki porządny rzemieślniczy warsztat tu widzę.

Domyślnie

1 i 3 bardzo ładne. Dwójka byłaby też świetna gdyby nie kadr. Bardzo dobrze Ci idzie. Aż miło popatrzeć.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Za resztą , szkoda ręki na dwójce, i modelina piękna, lisia uroda

za to odmiennie - obróbka dwójki mi się podoba najbardziej, jest krystalicznie wyraźna
    ||D90, 35-1,8 50-1,8 || P90 || Casio QV-2900||

Domyślnie

Pomimo cięcia jedynka najładniejsza. Kolory i obróbka bardzo na +
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów