Zapraszam
Dane taktyczno-techniczne: Filtr Hoya IR 72, obiektyw Tokina RMC 24/2.8, ISO 100, 4 minuty.
.
Szukaj
Dla mnie zbyt długi czas i drzewa nieestetycznie rozmazane (szczegółnie rzuca się w oczy w lewej stronie kadru). Zaaa dużo nieba. Ale za to tworzy to fajny gradient. Niemniej, jest go za dużo.
Ogólne wrażenie - bardzo przyjemne zdjęcie.
Dobrze schodzą/rozchodzą się linie chodnika, fajna podstawa.
Wystarczył krok w bok i duszek byłby (byłbyś) w centrum (i na dodatek w prześwicie).
Czy jest możliwe większe wyizolowanie tych dwóch drzew tak, co by bardziej odcinały się od tła?
Jakkolwiek pozostawiając te marudzenie, całkiem niezły IR!
Pozdrawiam! =]
Lewy górny róg ci sie posypał - straszna kaszanka wyszla, ciepna plama pikseloza, poza tym zdjecie sie broni.
Oczywiście, ale z pewnych względów nie chciałem tam stać![]()
To chyba jasne? Mgła załatwi sprawę.
Tu nie ma gradientu, a reszta tekstu to same sprzeczności nic nie obczajam?
Widzę, że oglądasz zdjęcia na telefonie albo telewizorze, nie daj Boże
Specjalnie dla Ciebie podgląd i wartości liczbowe, jeśli telebim nie wyrabia. Wnioski sobie wyciągnij sam.
.
To, że nie wiesz o czym mówisz to się domyślam.
Tzn. możesz oglądać nawet u dziesiętnastu kolegów. Mnie to grzeje. Jeśli liczby Ci nic nie mówią to już nie ma szans na jakąkolwiek rozmowę, o dyskusji nie wspomnę.
To obejrze u dziesiętnastu kolegów ktorzy maja monitory za pare klocków i siedza w foto dluzej ode mnie OK ???? Moge ??? Jak cos to sie przyznam do bledu i wroce prosić o łaske.
Skontaktuj się z nami