Close

Strona 32 z 38 PierwszyPierwszy ... 223031323334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 377

Wątek: IO

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

postawiłem na 35 1.8 i filtr pl B+W 72

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    postawiłem na 35 1.8 i filtr pl B+W 72
    hehehe

My tu gadu gadu, a tymczasem z pozoru rozbici i słabi Bułgarzy, powalczą o medal...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paablitos Zobacz posta
    To takie nasze... polskie... "teraz czas na wnioski".
    IO to nie liga swiatowa... to taka impreza, raz na 4 lata... gdzie trzeba grac na 150% mozliwosci w kazdym meczu...
    Inni to potrafia... nasi niezabardzo.
    A co mają pójść na drzewo żeby się wyhuśtać? Może trzeba było odpuścić memoriał Wagnera? Ich problem. Inni potrafili zagrać na 150%. Nasi tak nie zagrali ale to nie powód żeby ich teraz równać z ziemią.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Może trzeba było odpuścić memoriał Wagnera? Ich problem. Inni potrafili zagrać na 150%. Nasi tak nie zagrali ale to nie powód żeby ich teraz równać z ziemią.
    Kwestia priorytetów... Nasi w przeświadczeniu o swojej 'mocy' wybrali memoriał Wagnera....

Zastanawia mnie to... ze co chwila nasi 'mocni' kandydaci ... dostają ostro w d...
    Coś chyba nie tak ... ( no chyba, ze jest takie podejście jak Radwańskiej... jest kasa, gram... nie ma kasy, szkoda zdrowia)
    Oglądam IO tylko wieczorem, ale co nie zerknę, to pasmo porażek i to często zawodników o wielkim potencjale.
    Skąd się to bierze?... Psycholog slaby ?
    Ostatnio edytowane przez ASAHI ; 09-08-2012 o 00:19 Powód: lit.

Domyślnie

Prosta sprawa. Większość kasy na trenerów i treningi zgarniają działacze... Wybudowali nam orliki. No i co z tego jak jedyną osobą jaka tam pracuje to cieć który otwiera, zamyka i sprząta ten bajzel. Jest wielu zawodników którzy musieli przerwać treningi bo nie mieli na to kasy. Sponsorów brak a związki mają ich w głębokim poważaniu. Ktoś kto zasuwa na etacie ma automatycznie mniej czasu na trenowanie. Dlatego jest jak jest :/
    !BLOG

Domyślnie

Może brak wsparcia psychicznego, może " spalenie " się przed ważnym startem. Ale ma spore znaczenie fakt przekazywania informacji. Nie słyszymy że nasza załoga c4 zdobyła 4 miejsce na igrzyskach, tylko że znowu nie mamy medalu, przegraliśmy medal itp. Albo 3 koła są dobre albo jedno zepsute

Domyślnie

Prosta sprawa. Większość kasy na trenerów i treningi zgarniają działacze... Wybudowali nam orliki. No i co z tego jak jedyną osobą jaka tam pracuje to cieć który otwiera, zamyka i sprząta ten bajzel. Jest wielu zawodników którzy musieli przerwać treningi bo nie mieli na to kasy. Sponsorów brak a związki mają ich w głębokim poważaniu. Ktoś kto zasuwa na etacie ma automatycznie mniej czasu na trenowanie. Dlatego jest jak jest :/
    No tak... ale oprocz tego dziwnym trafem najwieksze porazki odnosza zawodnicy, druzyny, ktorym kasy az nadto...(Radwanska, siatkarze, Gruchala, Dolega itp itd.)...
    Za to tacy jak Adrian Zielinski, ktorzy nawet na wlasna kase i za cene 'srogiej kary nalozonej przez Zwiazek' trenuja tam gdzie sie da najlepiej przygotowac (za znacznie mniejsza kase)...udowadniaja nam sens Olimpiady ... i filozofie podejscia do niej.

Domyślnie

Nie wyszło bo coś poszło nie teges. Teraz czas na wnioski dlaczego tak się stało..
    To kwestia psychiki, mentalności.
    Puchar Świata - nie potrafimy dokończyć meczów z Brazylią i Rosją. Wystarczył nam awans na Olimpiadę.
    IO - Australia - mamy już ćwierćfinał. Nasi nie wchodzą w mecz. Swoją drogą Australia zagrała pewnie najlepszy mecz w historii swego kraju. Mieli kupę szczęścia.

Każe się zawodnikom natychmiast wyrzucać porażki z głowy. A bo ja wiem czy to takie dobre? Możdżonek zawsze mówi: trener to, trener tamto. Czy oni sami nic sobie nie analizują?
    Nie wiem, czy trener z Włoch poznał na tyle naszą mentalność, by wiedzieć, co się dzieje w Polakach.
    Strasznie ważne jest to, co się dzieje w głowach siatkarzy i ja już mniej więcej wiem, kto brnie w niemocy, a kto gra radząc sobie dobrze z ciśnieniem.
    Bartman był do zmiany, dlaczego trener nie spróbował Jarosza? Ruciak jak wchodził na zagrywkę to (statystycznie) było super, ale w Lidze Światowej. Na olimpiadzie - nie bardzo, miał chyba jednego asa w jednym z pierwszych meczów. Potem albo siatka, albo aut, albo zbyt słabo, bezpiecznie. Jarosz psuł mniej. No i by wkurzył Ruskich obijając im blok. Dlaczego trener nie postawił na Zagumnego? Kurek - jak ma dzień to fajnie, ale jak go nie ma, to ani nie za bardzo szkodzi w ataku, a zagrywka głównie aut lub siatka. Przyjęcie u Kurka kiepskie, a z Ruskimi trzeba było je mieć. Skoro Kurek nie dawał nam kończącego ataku to dlaczego nie wszedł Kubiak? Kosok dawał więcej niż Możdżonek - szkoda, że więcej grał kapitan. Nazwiska nie grają.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-08-2012 o 09:39 Powód: pis. (meczy-->meczów)
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paablitos Zobacz posta
    No tak... ale oprocz tego dziwnym trafem najwieksze porazki odnosza zawodnicy, druzyny, ktorym kasy az nadto...(Radwanska, siatkarze, Gruchala, Dolega itp itd.)...
    Za to tacy jak Adrian Zielinski, ktorzy nawet na wlasna kase i za cene 'srogiej kary nalozonej przez Zwiazek' trenuja tam gdzie sie da najlepiej przygotowac (za znacznie mniejsza kase)...udowadniaja nam sens Olimpiady ... i filozofie podejscia do niej.
    Nie wszyscy mają takie podejście. Radwańska dała ciała po całości... Siatkarze jechali na igrzyska praktycznie ze złotym medalem. Do tego jeszcze cała pompa w mediach... Ehhh.... szkoda gadać :/ trzeba iść spać. Jutro też jest dzień i kolejne szanse na medale
    !BLOG

Domyślnie

Prosta sprawa. Większość kasy na trenerów i treningi zgarniają działacze...
    Tej kasy nie ma prawie w ogóle. Samorządy nie dają, państwo nie daje.
    Byłem w zarządzie dwóch klubów sportowych. Zawsze społecznie.

Strona 32 z 38 PierwszyPierwszy ... 223031323334 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów