Właśnie potwierdziły się słowa belgijskiego trenera - Heinena. Pamiętacie co powiedział o nas po memoriale? To nie ta sama Polska co w lidze światowej, wszyscy się oburzali, a teraz macie. Nasza drużyna sypie się, przypominają mi się dramatyczne chwile z okresu Daniela Castellaniego. Pan Anastasi nie jest specem od igrzysk, nie umie odpowiednio przygotować zawodników, jego wyniki mówią same za siebie za co został wyrzucony z kadry Włoch. Pan Winiarski to skandal, podczas meczu z Wielką Brytanią potrafił być zmieniony na samym początku meczu. Z taką formą to powrót do domu i to szybko do pani Agnieszki Radwanskiej. Ja nawet nie mam pretensji do tych naszych orłów, a jedynie do TVP, która do komentowania takich meczów desygnuje pana piotra Dębowskiego. Nadaje się on bardziej do czytania bajek i opowiadania dzieciom dobranocek niż do komentowania czegokolwiek w sporcie. Szczególnie w dyscyplinach, o których ma jedynie obiegowe, gazetowe pojęcie. I sam Szyszko nie pomoże, gdy ten musi sie wygadać o babciach, dziadkach, ojcach i matkach co poniektórych graczy. W całym komentarzu nie dopatrzysz się cienia rzeczowej analizy akcji czy też gry jako takiej. jedyne co człowieka ratuje przed zawałem, to wyłączenie dźwięku. Wprawdzxie półśrodek, ale ratuje nerwy!
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami