Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Po upalnym dniu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Po upalnym dniu

Nieczęsto pokazuję swoje zdjęcia, a jeszcze nieczęściej w tym dziale, ale dziś uchwyciłem coś fajnego.

Te wierzchołki drzew zostawiłem celowo, żeby dać punkt odniesienia, ale mam wątpliwości, czy słusznie...

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Ohohoh , piekne, naturalne.

Domyślnie

swietne, rzadko sie wszystko tak uklada.

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Góra na prawdę fajna, ale co do dołu, to moim zdaniem albo powinno być tego więcej, albo wcale.
    [FONT="Tahoma"][SIZE="1"]Blog - Tomasz Przeklasa

Domyślnie

Moglo by byc wiecej dolu to prawda, ale domyslam sie, ze nie bylo co pokazywac.......mnie sie to zdjecie podoba, nie na sciane, ale fajne.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Z exifu widzę ze na 18mm. , ze stopki wynika że to najszerzej. Pewnie przy czymś szerszym zaserwowałbyś tego dołu więcej, ale to na górze był spektakl i chyba świetnie wybrnąłeś z sytuacji...

Domyślnie

Dzięki za opinie. Fajnie, że się Wam podoba.
    Generalnie dołu mam więcej bo pokazane zdjęcie zostało wykadrowane w proporcji 4:3, a przecież matryca daje 3:2. Tylko jak słusznie Greg się domyślił, nie bardzo było co na dole pokazać. A zupełnie bez tych krzaczorów zdjęcie wyglądało łyso, bo nie było żadnego punktu odniesienia.

Domyślnie

Warunki nieziemskie, ale oczywiście jak to zazwyczaj bywa chwila taka trwa krótko i nie ma z czym poskładać tak wspaniałej góry.
    LED ZEPPELIN

Uprawnienia umieszczania postów