Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Nine-Eleven Turbo

Oszczędzając sobie i Wam wszelkich wymówek, zapraszam do oglądania i komentowania

Pyt. dodatkowe - 7 czy 8?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Z 7 i 8 biore 8, bo w 7 za malo widac napis i wyglada, ze kluczyki ktos zgubil, a nie polozyl specjalnie do zdjecia

Reszta bardzo, bardzo, bardzo przyjemna. Czysta, w fajnym swietle, w dobrych kadrach. 9 i 10 bym odrobinke wyprostowal.... chetnie bym sie tym turlnal

Domyślnie

Lubię ten styl obróbki w Twoim wykonaniu! Kadrowo wybieram 1 i 10. Fakt, że 10 można leciutko podprostować. Czy 7 czy 8? Ja biorę 7, ale... przy nieco większej GO.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Porsche. Samochód-marzenie Zdjęcia - całkiem sympatycznie się ogląda, ale ... 9 i 10 faktycznie do prostowania, na 9 przeszkadzają mi odbicia na karoserii, 7 ani 8 w ogóle mi nie odpowiadają - ot taka ciekawostka, 6 mogłaby być delikatnie jaśniejsza i brakuje wnętrza Samochodu (nie licząc nr 6). Jak na statyczne zdjęcia to dobra robota, podoba mi się ukazanie detali.

Domyślnie

Świetne zdjęcia ! a samochód bajka .... jeszcze ten piękny kolor .... szkoda że to samochody dla wybrańców
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

shaolin, pes, Czarny., Bartek_902 - dzięki bardzo

Fakt, dwa ostatnie można wyprostować. Przy #9 kręciłem polarem na wszystkie strony, ale w tej konfiguracji (ułożenie względem słońca, krótka ogniskowa) nie było żadnej różnicy.

Zachęcam pozostałych!

Domyślnie

wypas! o której godzinie robiłeś zdjęcia? jeszcze nigdy nie widziałem, żeby w tym miejscu nie było ludzi Jedyneczka wymiata!!!
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów