Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
Nie, nie mogą. O ile możesz wybrać badziewny przykład zdjęcia wykonanego przy pomocy G12 plus soft i powtórzyć je bez problemu za pomocą lustrzanki, o tyle w drugą stronę to zwyczajnie nie zadziała nawet w 9,7% przypadków. Wiara w magiczną moc oprogramowania to cecha, z której rzeczywistość i praktyka szybko leczy.
Czary mary... dziś nie ma rzeczy niemożliwych. Zwłaszcza w dziedzinie fotografii co taki "szpecu" powinien to wiedzieć. Mam wrażenie, że czujesz, iż wygłupiłeś się do czego zwyczajnie nie chcesz się przyznać i brniesz dalej pisząc swoje "laboraty"...

Cytat Zamieszczone przez franz55 Zobacz posta
@rycerz - ależ może i bardzo dobrze, że to robi.
Ale jednak zgodzisz się ze mną, że taka osoba jednak wiedzy praktycznej o robieniu zdjęć nie ma bo niby skąd ma mieć skoro ich nie robi. A więc ciężko wg mnie jest się wypowiadać w kwestii technicznej wykonywania zdjęć takiej osobie?
Tak jak pisałem wcześniej sama teoria to duużo za mało.

@Mosad - i znowu ładnie wszystko powiedziałeś.
Dobra napisze wprost. Nie bierz tego tak do siebie. MOIM zdaniem po prostu, zdjęcia nadają się zwyczajnie do albumu i niczego nadzwyczajnego, niespotykanego w nich nie ma. Tyle. Przyjmij to do wiadomości i spokojnie fotografuj dalej, zamiast udowadniać mi swoją "rację".