Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Lakier świetny, błysk też dobry ale obróbka moim zdaniem wniosła najwięcej. 4. Podoba mi się najbardziej, ze względu na nietypowe oświetlenie i kolorki.
    Zdjęcia Frederica też warto obejrzeć.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hbr Zobacz posta
    no ale będę musiał poprawić się w tym temacie bo nie chce Cie fatygować gifami hehe
    Dla mnie to taka fatyga jak wstanie z krzesla

Cytat Zamieszczone przez hbr
    Co do obróbki to przyznam szczerze, że od dłuższego czasu lubuję się w fotkach Frederica Schlossera (choć to wysoka liga) i tak chciałem również nadać taki 'inny' klimat zdjęciom autka pośród cegiełek
    Dzięki za opinie jeszcze raz!
    To bardzo wysoka liga, ale lepiej celowac tam niz np. do zdjec z allegro

Domyślnie

Fajnie wyszło, podoba mi się. Zna ktoś jakiś tutek, jak łączyć połączyć kilka zdjęć < święconych > w jedno?

Domyślnie

Na 5 jeśli to faktycznie odbicie na zderzaku, a nie brud, to można by je usunąć w PS. Poza tym sesja świetna.
    ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    To bardzo wysoka liga, ale lepiej celowac tam niz np. do zdjec z allegro
    Buhahaha, to tak jakby dać hasło: "lepiej fotografować brunetki bo blondynki są głupie" Co do tej ligi to nie widzę tutaj nic wysokiego - po prostu komiksowy postproces, virtualRigi + egzotyczne fury.

Wracając do astry. Kolorek fajny - może felga trochę odrzuca (fajnie by wyglądała na feli z OPC). Co do fotek - jedynka mi się podoba - fajnie gra zielone auto z tymi zielonymi krzakami. Mogłeś też błysnąć sufit nad autem - za autem sufit doświetlony, a nad furą ciemno. Szkoda ,że wszystko w jednym miejscu i w nocy. Można by było dołączyć jakieś foty środka, detali itp... Na 1 i 2 przydało by się ściany doprowadzić do pionu. Pozdr.
    Ostatnio edytowane przez wywar ; 15-08-2012 o 05:33

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    Buhahaha, to tak jakby dać hasło: "lepiej fotografować brunetki bo blondynki są głupie" Co do tej ligi to nie widzę tutaj nic wysokiego - po prostu komiksowy postproces, virtualRigi + egzotyczne fury.
    Szkoda, ze nie zrozumiales przekazu ale to nic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Szkoda, ze nie zrozumiales przekazu ale to nic
    No ja tutaj żadnego przekazu nie widzę. Ale wytłumacz mi łopatologicznie OCB (co ma allegro z tym wspólnego?). Jam prosty chłop więc mi trzeba czarno na białym

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Napisze Ci PW bo szkoda tu smiecic

Domyślnie

Dzięki za opinie!
    Na tym zderzaku to jest odbicie cieni tego skruszałego betonu przed autem, ale faktycznie sprawia wrażenie brudu
    Ogólnie zebranie materiału na te kilka ujęć zajęło nam więcej czasu niż było przewidziane, także detale i wnętrze pominęliśmy. Priorytetem było ukazanie zielonego nadwozia z 18" obręczami
    Pozdrawiam!
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Domyślnie

Szacun za to świecenie jedną lampką i składanie. Dla mnie to chyba za skomplikowane i za dużo cierpliwości trzeba mieć

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów