Lakier świetny, błysk też dobry ale obróbka moim zdaniem wniosła najwięcej. 4. Podoba mi się najbardziej, ze względu na nietypowe oświetlenie i kolorki.
Zdjęcia Frederica też warto obejrzeć.
Szukaj
Lakier świetny, błysk też dobry ale obróbka moim zdaniem wniosła najwięcej. 4. Podoba mi się najbardziej, ze względu na nietypowe oświetlenie i kolorki.
Zdjęcia Frederica też warto obejrzeć.
aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio
Fajnie wyszło, podoba mi się. Zna ktoś jakiś tutek, jak łączyć połączyć kilka zdjęć < święconych > w jedno?
Na 5 jeśli to faktycznie odbicie na zderzaku, a nie brud, to można by je usunąć w PS. Poza tym sesja świetna.
...
Buhahaha, to tak jakby dać hasło: "lepiej fotografować brunetki bo blondynki są głupie"Co do tej ligi to nie widzę tutaj nic wysokiego - po prostu komiksowy postproces, virtualRigi + egzotyczne fury.
Wracając do astry. Kolorek fajny - może felga trochę odrzuca (fajnie by wyglądała na feli z OPC). Co do fotek - jedynka mi się podoba - fajnie gra zielone auto z tymi zielonymi krzakami. Mogłeś też błysnąć sufit nad autem - za autem sufit doświetlony, a nad furą ciemno. Szkoda ,że wszystko w jednym miejscu i w nocy. Można by było dołączyć jakieś foty środka, detali itp... Na 1 i 2 przydało by się ściany doprowadzić do pionu. Pozdr.
Ostatnio edytowane przez wywar ; 15-08-2012 o 05:33
Napisze Ci PW bo szkoda tu smiecic![]()
Dzięki za opinie!
Na tym zderzaku to jest odbicie cieni tego skruszałego betonu przed autem, ale faktycznie sprawia wrażenie brudu
Ogólnie zebranie materiału na te kilka ujęć zajęło nam więcej czasu niż było przewidziane, także detale i wnętrze pominęliśmy. Priorytetem było ukazanie zielonego nadwozia z 18" obręczami
Pozdrawiam!
Szacun za to świecenie jedną lampką i składanie. Dla mnie to chyba za skomplikowane i za dużo cierpliwości trzeba mieć![]()
Skontaktuj się z nami