Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie tylko tyle zostalo

wspomniany wczesniej, spontaniczny wypad z Piotrkiem, miala byc lawenda, ale nas nie wpuszczono na pole, wiec jak to Piotrek powiedzial - "cos trzeba robic"
    to jest doslownie ostatnia klatka w drodze powrotnej do auta

zapraszam

pozdrawiam
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Dobre z klimatem. Kadr i kolor na plus
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Ogólnie bardzo mi się podoba, jednak ta klinowata ciemność pośrodku trochę drażni, po prostu trochę jej za dużo, albo za bardzo kontrastuje z resztą. Jak już ciemno-klimatycznie, to troche za jasne kamulce i mury.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

dude przyjmuję twój punkt widzenia kamulce podswietlone tym co sie od nieba odbiło już po zachodzie, a mury były oświetlone sztucznym światłem, trochę się spóźniłem 15 minut wczesniu było to bardziej wyrównane

dzięki i pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 01-07-2012 o 23:49 Powód: "spuznilem"

Domyślnie

Ale to takie drobiazgi tylko. Mury mi nie wadzą, nawet można powiedzieć, że przyciągają wzrok, co jest jak najbardziej korzystne. Natomiast przygasiłbym leciutko kamole, a dla równowagi dodał światła na niebie z lewej.

Domyślnie

dzięki za podpowiedzi, jak to mówią, mądrego, przyjemnie posłuchać

Domyślnie

Ty mi tu nie kadź. Po prostu jak się patrzy kilka razy na niezłą fotę i coś nie do końca pasi, to się myśli i kombinuje, wyciągając wnioski również dla siebie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Ty mi tu nie kadź. Po prostu jak się patrzy kilka razy na niezłą fotę i coś nie do końca pasi, to się myśli i kombinuje, wyciągając wnioski również dla siebie.
    ok to zrobmy tak, obejrzyj ja jescze raz ale po zachodzie slonca, albo zaciemnij pokoj na maxa i jezeli wtedy nadal bedzie za ciemno twoim zdaniem w tym klinie to ja to poprawie specjalnie dla ciebie

Domyślnie

Ciekawe ale... nie przepadam za tego typu kadrami... zbyt ciezko po prawej. Kolory jednak na plus!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Dla mnie "ciemnośc" jest w porządku, widze wszystkie detale, ale o najwazniejsze to zdjecie jest bardzo klarowne i ma dobra kolorystyke. Podoba sie.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 01-07-2012 o 23:50 Powód: "wporządku"

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów